Kusura bakmasın ama o yazar resmen saçmalamış.
Çünkü daha önceki zamanlarda, deniz feneri gibi yeşil holdingler istedikleri gibi yardımda bulunabiliyorlardı filitin halkına. İsrail ses çıkarmıyordu.
Bu cümlesinden ne kadar bilgisiz biri olduğunu çıkardım. Geçen senelerde Mısır'da bir sürü kişi tutuklandı, olaylar çıktı, yardım gönüllüleri ne zorluklar çekti. Sen ne biliyorsun yeşil holdinglerin Filistin halkına kolaylıkla yardım ettiğini?

Sırf İsrail kan dökmesin diye geminin yolundan sapmaması
Gemidekiler kusura bakmayın ama gerizekalı mı ki kendi hayatlarını tehlikeye atsınlar? Onlar İsrail'in böylesine bir saldırıya girişmeyeceğini düşünüyorlardı belkide. Kaldı ki, o gemilerin satın alındığı paralar Türk insanından toplandı. Dönüp sen ne diyeceksin insanlara:
-İsrail bize saldıracakmış. Kusura bakmayın gidemiyoruz.
Bu seferde adları yalancıya çıkacaktı öyle değil mi?

Bir de arkadaşlar Gazze'deki durumun ne olduğunu bilmeden, oturduğunuz yerden konuşmayın. İnsanlar o şehirden başka bir yere çıkamıyorlar. Bütün hayatı idame malzemelerinin girişi kısıtlı. Gerçi atalarımız ne güzel söylemiş, "Tok açın halinden ne anlar?"...

bu gemideki fesatçıların mahkeme önüne çıkarılmaları gerek, arkalarında kimler var bulunmalı. Kesin olarak yabancıların işinin olduğu kesin. Yoksa kimse bile bile ateşe benzin bidonu ile yaklaşmaz.
İsraillilerin elinden alabilirseniz şükredin siz.

Kusura bakmayın ama arkadaşlar bir Türk dünyaya bedel deyip, milliyetçilik yapıyoruz. Adamlar orada bizim 9 vatandaşımızı öldürdü. Hani nerde bizim milliyetçiliğimiz? Orada ölenlerin çoğu bizim ırkdaşlarımız. Ve onlar gerçek mermi atan silahlarla mücadele ettiler.

Hiç kimse de gözünde İsrail'i büyütmesin. Bir avuç paralı askerden oluşan orduları var.
Teknolojileri ne olursa olsun...