Arkadaşlar son zamanlarda yaşanan olaylara şöyle bir bakın..Hepsi maalesef israilin bir oyunu ve Türkiye`nin bölgedeki gücünü azaltma çalışması Yazıklar olsun bugün bülent arınç çıktı şerefden yoksun bir şekilde açıklama yaptı..Biz istanbuldan çıkan grubu desteklemiyorduk aynı şekil çıkan türk gemileride için bunu söyledi..Size tek diyeceğim gram sizde şeref insanlık kalmamış...yazıklar olsun sizlere...

İsrail kaç gündür bu yardım konvoyu sebebiyle Türkiye`ye göz dağı veriyor..Pkk ye yardım yaparak bize karşı güçlendiriyor..En son iki gündür 3 şehidimiz ve bugün ölen 7 şehidimiz Allah ailelerine sabır versin israilin birer oyunudur ve Türkiye`ye gözdağıdır..Yardım yaparsan böyle askerlerini öldürürüz demektir..

Milletimiz genede koştu bu yardım konvoyuna yardım etti cesaret gösterdi ve türk gemisine saldırılıp 9 türkümüz şehit edildi resmen göz göre göre vahşet hatta soykırım yaşandı..

Hala başımızdakilerden kıvırma amaçlı söylemler geliyor..Yazıklar olsun yahu gram şeref kalmamış sizde..

Resmen israil bugunden sonra Türkiye`ye açıkca savaş ilan etmiştir..

Bence ya bu insan düşmanlarına hadlerini bildereceğiz yada onlarca askerimiz gene hain pusularda yok olup gidicek..

Bu olayların sorumlusu olarak hükümeti görüyorum..Vatanı, Milleti için yıllarca şerefiyle görevini yapmış komutanları, paşaları tutuklayarak bölgede Türkiye`nin gücünü azaltmıştır..Eee aslında bizim milletimizde suç zamanında Atatürk`e İnek diyen birini başbakanı seçerek çokg üzel onun bıraktığı hükümete sahip çıkıyoruz...

Ne diyelim bundan sonra Türkiye`yi çok büyük olaylar bekliyor sonumuz hayır olsun..

Ölen kardeşlerimizin ruhu şad olsun.