Seni zaten yöneticiler cezalandırmış gereken şekilde

Mybbdesteğin 1.4 çevirisini düzenliyorum,evet. 1.6 da eksik kalan kısımları tamamlıyorum ve kendi sitemde yayınlıyorum. Mybbdestek yöneticisi ve o siteye emek vermiş biriyim,bu konu hakkında alan razı veren razı,
sana ne?
@kscmersin, telefon edip neden kapalı olduğunu sorduğumuzda
"kes sesini beni dinle" şeklinde konuşabilen bir firma yetkilisinin,burada bu şekilde hakaret ederek konuşmasını garipsemiyorum.2 aydır kapalı olan bir site ödemesini yapmamışsa hesabı silinir,olur biter...sana silme diyen olmadı,hem kendi kafana göre (açık bile olmadan) 2 ay siteyi barındırıyorsun,sonrada para istiyorsun..domaini yönlendirip,elimizdeki en son yedeği yüklemesinide biliriz,ama firmanızın bu çocuksu tavrını herkes görsün istedik.mesajını rapor ettim.ilgilenecektir yönetici arkadaşlar.
esas kim kimi madara etmiş olacak google sitenizin içeriğini indexledikten ve rakipleriniz sizin bu amatörlüğünüzü gördükten sonra tekrar düşün istersen

senin amacın olay örtpas edilsin kaçak göçek iş yapmak ama ben mağdur olduysam burda mağdur edenin kalitesinide gösteririm.
bu arada konu açmakla tehdit edersen kes sesini de derim fazlasınıda çar çakala laf ettirmeyiz müşterisin diye kendini ne sanıyorsun ki sen beni tehdit edebileceğini mi düşündün
kendi kuyunuzu kazdınız haberiniz yok

o site madara oldu daha saçmalamaların fayda etmez.