Kaldıraç (leverage) kullanmadan kazanç sağlanabileceğine inanıyorsan deneyimine binaen, ben de sitene girip araştıracağım. Genel olarak bilgim olan konular ama çok derinlikli ilgilenmemiştim, sitedeki bilgiler iyi görünüyor.
Forex'de kaldıraçsız işlem yaptıran aracı kurum bulmanız pek mümkün değil. Diğer yandan yüksek kaldıraçlarla kazanç sağlayan kişiler kaldıraçsız piyasada çok daha rahat kazanç sağlayabilir. Zira çok az riske katlandığı için oynama alanı ciddi şekilde genişler. Bu da haftalık ve aylık pozisyonlara kadar dayanabilir. Ancak kaldıraç olmadan işlem yapmak için çok ciddi sermaye gerekebilir. Minimum 10.000 - 50.000 USD gibi. Üstelik hareketlerden doğan gelirin azlığı sizi tatmin etmeyebilir. Bu nedenle aracı kurumunuz imkan veriyorsa kaldıracınızı 1:50 gibi kullanmanız daha mantıklı olabilir. Bu kaldıraç çok büyük sermaye koymadan sizi daha ileriye taşıyabilir.
witforex.com un size ait olduğunu bilmiyordum.. muhteşem bir kaynak tebrik ediyorum, emeğinize sağlık.. bu konuda daha önce mail atarak da tebrik etmiştim sizi.. başarılarınızın devamını dilerim.. bu arada size bir özel mesaj yolluyorum.. bakarsanız sevinirim..
Tüm iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim. Siteyi kurarken hedeflediğim amaç Türk sermayesini kolay kolay yabancılara teslim etmemekti. Çünkü Forex çoğu yerde çok yanlış tanıtılıyor, insanlar kaz gibi yolunuyor. Hiç olmazsa temel bilgiler vererek insanları yönlendirmek istedim. Ben paranıza sahip çıkmanız için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bilinçli yatırım yapın, siz yabancı sermayeden payınızı alın. Attığınız özel mesajı yanıtladım.
Bana site üzerindeki iletişim alanından her zaman ulaşabilirsiniz. Atılan mesajları kısa sürede görüp yanıtlarım. r10 nickinizi de yazarsanız hani biraz daha fazla zaman ayırırım.
Herkese başarılar.