burda ne yazılsa boş arkadaşlar, klavye paşalarına ihtiyaç yok. askeri de kimse suçlamasın, artık devir 'özgürlükler ülkesi' ve herşey masada bitiyor. Masaya oturanlar eleştirilsin, -ben oy kullanmam- demek erdem gibi deklare edilmesin. Oy kullanırım özendirilsin. Seçelim ki seçtiklerimiz yönetsin, oy kullanalım ki askeri kim yönlendiricek bunu tayin edelim. Oy kullanmak es geçilmemesi gereken ciddi bir sorumluluktur.

Sen gidip oy kullanmazsan, yönetim yandaşı değilim diyerek kendini avutma hakkına da sahip değilsin demektir. Çünkü, matematiksel olarak, her kullanılmayan oy, iktidara gelecek olan partiye verilmiş bi omuzdur. oy kullanmayarak veye geçersiz oy vererek 'Kim seçilirse ona destek veriyorum' demiş olursunuz.

Seçimlerimiz hayatımızdır.

not: kimseye cevap olarak yazmadım, ortaya yazdım, kimse üzerine alınıp karşılıklı münakaşa repliklerine çevirmesin çok rica ediyorum.
not 2: Ve arkadaşlar lütfen internete çok fazla kaptırıp okulu es geçmeyin, elinizden geldiğinde o diplomaları alın. diplomaları alın ki, hem dünya çapında Türkiye'nin eğitim seviyesi yükselsin, hem o diplomaları alın ki eğitilmiş insanlar olarak daha verimli olalım. Bu çok önemli.