gösterdiğiniz temada resim yazı içinde değil zaten sanırım özel alanla çekmiş
<div class="clsnone"></div> resim bu kodlar arasında
konu içinde resim boyutlarını sıfırlamış
.postcontent{font-size:1.1em;line-height:2.1}
.entry img{margin:5px 10px 10px 0;}
.alignleft{float:left;}
.alignright{float:right;}
cssde bu kodlarla konu içinde resim görünmez.
img.aligncenter{display:none;float:left;}
Peki hocam özel alanla reklamı çekmek için her konuda özel alana ekleme yapmak gerekir peki bu kullandıkları sistemde bir plugin falan varmı yoksa tema kodlamasından kaynaklanan bir özellikmi bu
arkadaşın söylediği biraz daha farklı, eğer resin olmasaydı float yaparak reklam yerleştirebilir. resimdeki için bende çok uğraştım. bendeki sorun şuydu: Resim ile yazı birbirine yapışık gibi hareket ediyor. float yaptığınızda reklam resim ve yazının(ikisinin) sağında veya solunda kalıyor. ama benim isteğim resim bağımsız, yazı ve reklam birbirine yapışık olmasıydı. ama yapamadım bende float ile sola aldım reklamı, resminde yüksekliğini reklamınkiyle aynı yaptım. genişliği de ayarlayınca. reklam-resim, altındada yazı oluyor.
Evet dostum sormak istediğim çare aradığım olay senin bahsettiğin durum ama demek ki resmi konu içine eklemiyorlarda özel alanla çekiyorlar konuda resim olmayınca reklam direk yazının sağında ve solunda çıkıyor bir bakmak lazım bu duruma bu şekilde özel alan olmadığı sürece yazı yanına reklam koyulamaz zaten eğer yazı üzerinde resim kullanılıyorsa