konuya 1 gün girmedim , ortalık fena karışmış .Konunun amacından çıkarak tartışma haline gelmesi beni üzdü .
Öncelikle şu konuya açıklık getirmek lazım , bu bölümde açılan domain yorumlarında kesinlikle olumlu yorum alalım beklentisi içerisinde değiliz .Bu şekilde beklenti mantıklı olmaz zaten .Amacımız ' biz böyle düşündük ve yatırım yaptık , acaba aynı sektörde bulunduğumuz insanlar bu domain elinde olsa ne yapardı , nasıl kullanırdı ' sorularına yanıt aramak , fikir alışverişi yapmak .
Elbette övgüler ve olumsuz eleştiriler olucak ama bunları yaparken kullanılan uslup ve seçilen kelimeler çok önemlidir . Bu duruma tek benim konumda değil forumda başka konularda sık rastlıyorum ,kısır tartışmalara girmeyin , bunlar insanı ileri götüreceğine , geriye çeker . !
Domain konusuna gelince bu işi iyi bilen yorumcuları zaten yıllardır tanıyorum ve onların değerlndirmeleri benim için önemlidir !
Bu tür sub domain iş yapmaz diyen arkadaşlara sadece 1 örnek vererek bi haber ! oldukları siteleri iyi inceleyip analiz yapmasını tavsiye ediyorum ve seviyeli bir iletişim rica ediyorum ...

emlak.net : yüzlerce sub domain emlakçı üyesi mevcut

kadikoydeha.emlak.net