sen askeri düzeni stratejini sorgulayacağına pkk lılara ses çıkartamayıp içimize sokan hükümeti sorgula.
Onlara bişey yapamayıp, bu devlete 20 30 yıl subay olarak hizmet veren insanların üstüne etiketlenen vatan haini damgasını sorgula.
askerde kolunu bacağını kaybedip gazi olan, bu damgayı gururuna yediremeyip intaar eden askerleri düşün...
sonra gel askeri sorgularız.
akp yandaşı değilim çok şükür.. oy da kullanmam..
askerini arkasına alıp en ön safta savaşan subaya birşey dediğim yok..
benim kardeşimi kendisine siper edip, kendisini bu ülkeye sırf rütbesinden ötürü vatanına hizmette "üstün", vatanına sevgide "üstün" gibi göstemeye çalışanlardan hiç bahsetmeyeceğim..
bunca şehit varken demekki izlenen yöntem yanlıştır. birilerinin maduriyeti yada haksız yere suçlanması bu hatayı düzeltmeye engel değildir.
Türkiye büyük bir devlettir. 3 işi aynı anda yapamayacak bir devlet değildir.
madurlara oynamaya gerek yok. ateş düştüğü yeri yakıyor.
asker kuzey ıraka girsin diyorsunuz..
işte bende onu diyorum. bu askerle kuzey ıraka girilmez. girilirse bir ayda çıkmamak gerekir. en az orda 3 yıl kalmak gerekir. ve 3 ay eğitim gören askerle bu iş bitmez. neden gerçekçi olmuyorsunuz anlamıyorum?
asker profesyonelleşmedikçe ıraka girsek ne? ben hükümeti methetmiyorum sizin o engin görüş açınızıda sorgulamıyorum.
bu hükümetten önce ıraka girilmedi mi? ne oldu peki? bu hükümet döneminde de girdi ve hala giriş izni var askerin. daha geçen hafta uçaklar gidip vurdu..
kuaza askerin ıraka giriş izni var.
uzun süre doğuda görev yapıp intihar eden askerler diyorsun. işte bende onu diyorum. 3 aylık askeri getirip pkk çatışmaya koyarsan olacağı budur. ve buna da askeri zaiyat derler..
asker bizim askerimiz. benim sizin kardeşlerimiz. bizim ailemizin fertleri. hükümeti sevmesekde, askeri canımızdan çok sevsekte, eğer bir hata varsa onu düzeltmiyorsak daha çok canlar yanar..
son mesajımdır bu konuya, fazlası siyasete girer.. zira bunca açıkça söylediğim sözlerden hala şahsınıza birşeyler mal edip, şahsıma hakaret edecek düzeye geliniyorsa bu konuya saygısızlık olur..
Tekrardan Allah rahmet eylesin.. ailesine ve yakınlarına Sabrı Celiller versin..