Euro38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Düşünceniz Üzdü Beni Bu Kadar Çabuk Hevesinizi Yitirmeyin. Böyle Şeyler Olabilecek Doğal Şeyler.

Japonla Başladığınıza Göre Bu Hobide Yenisiniz ,

Size Tavsiyem 2e 4d Şeklinde Molly Almanız

Her 1 ayda 1 Yavrular O Zamanda Diğer İşlerinizi Bırakıp Bu İşe Yönlenmeyin .

Çünkü İlk yavru Aldığınızda Çok Mutlu Olacağınızdan Eminim..

Japonları Daha İyi Bakabilecek Birine Verin Vermek İstiyosanız Fakat.

Bu Hobiyi Bırakmamanızı Tavsiye Ederim

İnanın Kendi Doğurduğu Yavruyu Büyütmek Size Çok Zevk Verecektir.

Şimdiden Sağlıklı Balıklar Dilerim ( :
Önerileriniz için teşekkür ederim. Başka bir balık daha uygun olabilir, evet. Doğurgan bi balık olması? Yaz geliyor, büyük bi akvaryum alıp denemeliyim

######

BlancVier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim de balık besliyorum. Sarı Prenses, Mavi Prenses, Beyaz Prenses, Portakal Prenses ve Yunus. Yani ciklet tarzı. Daha önce 1-2 defa japon bakmıştım. Pek fazla bakan olmadığı için sorununuza cevap almanız uzun sürücektir. Bu konuda bilgi sahibi kişilere (Akvaryumcular) başvurmanız daha sağlıklı olucaktır. Geçmiş olsun.
Attığım tuzdan sonra düzelmezse götüreceğim bi akvaryumcuya. Bakalım ne diyecek.
Ama uğraşmak istemiyorlar, canımı sıkan o. Balıktan anlayan 2 arkadaşıma arayıp sordum, at çöpe yenisini veririm ben sana uğraşmaya değmez diyorlar. Ben değerli veya değersiz, ölmesin istiyorum oysa..

######

Akvaryum fanus, evet. Fanusa karşı çıkanlar oldu ama annemde büyük akvaryumlara karşı Ama ikna edicem mecbur, artık Euro38 kardeşimin önerisi üzerine daha başka ve daha çok balık beslemek istiyorum.