camelpark.hu infosu indexi olmayan panelimde duran domainlerime bile gelecek pr3-4-5 demişti ama 1 tanesi bile tutmadı. inanmayın böyle seylere
Zaten inanmıyorum, sadece düşünüyorum
hiçbirşey söyleyemezsin.google sadece linke bakmıyor.benim hiç link almadığım oyun sitem pr3 oldu ona bakarsan.bunu kimsede bilemez.
Teşekkürler fikrin için.
Ben İnanmıyorum ! Başıma geleni söylüyorum pr3 gösterdi ve pr3 oldu bunu daha uzatmanın bi manası yok
Pagerank değerini zaten bir sistem hesaplamıyor muydu?
Tabiki kesin bir sonuç veremez ama bir fikir verebilecek sistem oluşturulabilir. Bu ne kadar ayrıntılı analiz ettiğine bağlıdır.
Zaten kesin gelecek pagerank değeri demiyorki. Future pagerank prediction: gelecek pagerank kehaneti...
Sistem derken google'ın sisteminden bahsetmiyorum. Yani google dışında başka bir sistemin hesaplaması demek istedim.
çıkan sonuçtan minimum 1 düşük pr hesaplayın .. 4 görünüyorsa 2 yada 3 geliyor... ( tebrübe ile sabit )
Teşekkürler, yorum için.
dostum tecrübene hayranım !!! seni üzmek istemem ancak az sonra vereceğim linkin gelecek pr değeri senin tecrübeni pek de haklı çıkarmayacak...
bilkent.edu.tr = pr değeri 9
gelecek pr = 5.66 (senin hesapa göre 4 ) http://www.camelpark.hu/prtools/pr_p...bilkent.edu.tr
Güzel bir örnek