arkadaşlar tüm toplu sms hizmeti veren sistemlerde de teorik olarak altyapı aynıdır. simserver dediğimiz cihazlara sim kartlar takılr sms ler bu kartlardan gönderilir. onlarda da mantık aynıdır. siz bu program ile bireysel bu sistem gibi sms atacaksınız. tüm operatörlerin 10.000 sms gibi kampanyaları mevcut. şu an için turkcell genç tarife benim ihtiyacımı karşılıyor. eğer 10.000 sms bana yetmez diyorsanız bir simkart daha alarak 20.000 sms gönderebilirsiniz ancak bireysel gönderimlerde sizce bu rakama ulaşılırmı bilmiyorum ama sonuçta sınır varsa artırma için çözümde var.ve piyasada 20.000 sms için mimimum alacağınız rakam kdv dahil 20 x30 TL =600 TL. peki turkcell 10.000 sms kampanyası ne kadar? 7,80 TL 20.000 sms için ise 16,60 TL sanırım bu şekilde ne kadar büyük bir kar elde edildiği anlaşıldır. Netten toplu gönderimlerde minimum maliyet 600 TL çıkarken siz bu program ve hattınız ile sadece 16,60 TL ye göndereceksiniz.
Ayrıca gönderimler cep üzerinden olduğu için anında ulaşır. Diğer toplu sms servislerinde 1 saat ile 5 saat arasında ulaşma süresi vardır.
Para kazanmak için insanları yanlış bilgilendirmeyin. Toplu sms gönderimlerinde 2 tür vardır; birincisi sizin dediğiniz gibi sim server kullanan amatör ve günde 5 - 10.000 sms gönderen firmacıklar, bunlarda gönderimlerde numara çıkmaktadır. İkincisi de direkt olarak operatörlerin alt yapılarını kullanarak (sms gateway/gsm gateway) ve gönderen kısmında alfanumerik olarak originator tanımlanan, günde ortalama 2 milyon sms gönderim kapasiteli firmalardır.
İkinci bir aldatma yönteminiz ise sınırsız konusundadır. Her operatörün ve her tarifenin belirli kullanım sınırlamaları hatta otomasyon (sim server, mobil uygulama veya data cable/bluetooth ile bağlanmış telefon) gönderimlerde ceza yaptırımları vardır.
Açıkçası yaptığınız program telefonların yanında gelen ve toplu sms de gönderebilen programların basit bir kopyasıdır. Nokia sahibi kişiler PC Suite/Ovi Suite, Samsung kullanıcıları Samsung Pc Suite, iPhone kullanıcıları Apple PC ve diğer markalar için NSS yazılımı ücretsiz olarak gönderim yapabilmektedir. Bence milleti uyutmaya/kandırmaya çalışmak yerine üretici olup birşeyler kazanmaya çalışmalısınız.