Onur bey merhaba,
ilgi ve alakanız teşekkür ederim. ürünler sipariş verdikten bir gün sonra geldi.
Fakat;
1- O kadar sipariş veren var, 3-4 kişiden başka beğenen yok.
2- 3 adet ürün sipariş etmiştim, 3'üde akmış durumda geldi, jilatinler ve kutular ıslanmış.
3- Kokulara gelince, bir rezalet, size başta demiştim, Tahtakale'de satılanlardan olmasın diye, 1 tanesini 70tl'den 2 tl kadar indiriyorlar, yani dandiğin dandiği, yok onlardan değil dediniz. Bu parfümleri anca kokuların orjinallerini bilmeyenler gönül rahatlığı ile kullanabilir.
4- Allerjik bir sorun yaparmı demiştim, yapmaz demiştiniz, ilk sıkışta kaşıntı ve yanma yaptı.
5- Yasal olarak satılan D&P gibi dükkanlarda bu tip parfümlerin esansları daha iyi...
6- Kokulara güvenip 3 adet almıştım, 2'si kendime, 1'i eşime, eşime rezil oldum.
Diesel Fuel For Life 125 ML
Diesel Fuel For Life 75 ML
Diesel Fuel For Life Bayan
7- Bana bir çözüm sunabilirmisiniz, çünkü ben bunları kullanamam. Ürünlerin Replika olduğunu bilerek aldım ama bu kadar kötü olacağını hiç düşünmedim. Hadi parfümün kokusunu bir an unutalım, daha şişeyi elime alınca DIESEL logosu yere düştü
8- Bu mesajıda satışı baltalamak için yazmıyorum, Para kolay kazanılmıyor, bunlar benim yorumlarım, ve başıma gelenler.