maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kartalucusu : Herşeyden Önce baştan Saglam bir Haber scriptri Yaptırman gerek profesyonel anlamda isityorsansa ..Ve kullanacagın script i özel olarak yaptıracaksın tek sende olacak başka kimsede olmayacak..Ben senin yerinde olsam yazar işini en sona bırakırıım siteyi acarım 1 yıl beklerim iyi bir tanıtımı olur günlük 1-2 k en kötü hitin olur ondan sonra zaten millet senin sitende yazı yazmak için sana mail yollayacaklar Bizi yazar yap diyecek ( : .. Kolay gelsin.
haber scripti yaptırıcam. onu bi şekilde yaptırırız da domain bulmak mesele 1 yıl içinde çok fazla gelir beklentim yok. hedefim zaten önce sitenin ismini duyurmak. sonra para gelicektir.

MoRaLiTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açsan bile tutması çok uzun zaman alacaktır piyasada o kadar çok haber sitesi varki yeni açılan haber sitelerinin tutması çok zor.Ama bu işi profesyonel anlamda düşünüyorsan en az bi 50 bin tl sermayen olması lazım bence.Yoksa çok zor...
ben 2 sene gibi bi hedef koydum. tamamen profesyonel olacak. 1-2 yazar medyada tanınan tarafsız isimler olacak. diğerleri parlayabilecek yazarlar olacak. örn; fikri akyüz, internet medyasında parlamıştı, sonra tv ye geçti.

sermayeyi 2 yıla dağıtmayı düşünüyorum. yavaş ve sessiz yükselicem ve en önemlisi tarafsız olmak olacak. her görüşten yazar ve ziyaretçiler olacak.

umit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama unutma ki yazarlık/editör'lükte bir meslektir. Ayrıca sağlam bir yere gelinmesi isteniyorsa o zaman sitenin her köşesinde profesyönell ellerin olması lazım ki istenilen noktaya ulaşsın. Öyle millettin göndermesiyle olacak iş değil bu !
hocam çok doğru. benim ilk yapacağım profesyonel, işini bilen bir editör bulmak. haber7 ye baktım 3 editörü var. haber sitelerini yeni yeni inceliyorum. ben kendim o kadar haberi giremem zaten. çok zaman alır. ama editörler ne kadara çalışıyor bilmiyorum. piyasa ücretlerini bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.

bir de haber sitelerinin aylık gelir aralığı nedir, yatırımın geri dönüşü açısından. yardımcı olursanız sevinirim.