of ya yine birbirnden kopuk senaryo saçmalıkalrı izledik ya bu iskender örgüte polatın karısını falan teslim ettiğine göre alt tarafı bir 2 bölüm çatışma isliycez okadar polat yine dalacak battal gazi misali adamlara mermilerede 2 matrix herketi çekecek kurtaracak cocuğunu
zaten dizide gladio ve örgüt varken hazır polatın çoluğu çocuğuda onlardayken kaçırsınlar dağa ailesini
polat ve admalrını birazda dağlarda operasyonlarda izleyelim kurtlar vadisi terör imajı verilsin hiç olmassa bir kaç bölüm heycan izleriz rtük baskısından örgütü kullanıyorlar iisml adı altında tek türkiye gibi yapımlar rtük falan takmadan yapıyolar senaryolarını doğan medya ve pana filmde gerkli yerlere bastırsın parayı çeksin adam akıllı 3 5 bölüm bize eski vadi heyacanını yaşatsın nebilim böle gitmez nerye kadar gidreki artık vllahi polatta memtide ne varsa ölsün istiyorum
şu bebekler bir anda büüyüsn dizi başında 15 yıl 20 yıl sonra diye yazsın ve tekrar başlasın ali memati elif bebek ve polatların yanındaki ali bebek büyümüş olarak yer alsın ister hale geldim artık onlardan küçücük bebklerden meded umuyorum