Site adresi:
www.ooyunoyna.com
Site için istenen fiyat ( Hemen al ) 250 TL
Açık arttırma başlangıç: 29 TL
Minimun arttırma: 10 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam bulunmuyor.
Sitenin açılış tarihi: 13/03/2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sayyaç 10:10'da ilk defa yerleştirilmiştir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2.5 Aylık / Pr3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamiyle satılık. Oyunlar1 botu bulunuyor.
Hosting dahil midir:
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Siteyi ilgisizlikten dolayı ve biraz nakite ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum. Pagerank değeri 3'tür ve domain düşme değildir. İlk güncellemesinde pagerank 3 değerini almıştır ve prli alt sayfaları mevcuttur.
Sitenin fazla hiti yoktur. Sayyaçı saat 10 gibi ekledim. Hitsiz site kalitesiz değildir. Bir çok oyunda sıralamada ama yukarılara çıkartmak için biraz baclink gerekiyor.
Siteyi alan arkadaş için; kategori olarak değil de "sayfa" olarak istediğiniz bir oyunu üst sıralara çıkartabilirim. İyi bir hite sahip olan bir oyun bulursanız iyi olur.
Sitede hiç bir problem yoktur. Site içi opt. yapılmıştır. " Oyun Oyna " kelimesinde sıralamadadır.Yalnız sitenin iyi kalkınması iyi backlinklere gerek var. Ama şuan sadece bir oyun sitesinden backlink'i bulunmaktadır. O da yeterli değil. Her hangi bir "oyun ismi"nde yükselmek isterseniz footer'a linkini koymanız büyük yarar sağlayacaktır. Ben uğraşamadım.
Alexa değeri düşmeye devam etmektedir.
Google'dan kareler; Oyun Oyna
Son eklenen oyunlar (anasayfada görebilirsiniz.)
Büyükanne mutfakta & Büyük anne mutfakta oyunu oyna Ajan Telefonu & Ajan Telefonu Oyunu Oyna
Gibi gibi, diğerlerini kontrol edebilirsiniz. Diğer oyunlarda Google sıralamalarında bulunmaktadır. Sayfa değersizliği yoktur ve spam olarak algılanmamaktadır.
Siteyi alan arkadaşlara yada almak isteyen arkadaşlara 2 şartım var.
- Sitenin altındaki linkler'in gelecek güncellemeye kadar kalması gerekiyor.
- Lütfen ödemeyi pazartesi gününe bırakmayacak arkadaşlar teklif versin.
Ödeme şekli: Misli.com ve Garanti Bankası
Açık arttırma'nın bitişi son tekliften 24 saat sonrada olabilir. Daha erken de bitirebilirim. Hemen al'da ciddi alıcılara indirim yapılabilir.
MSN'den iletişim için:
MeHmEtaLi@live.it