ben yanlış yazmadım bende kontrol ettim ilk +TRadeni earth adlı arkadaş pr6 link değişiminden atmış.
O olabilir onu tanımıyorum ve bana gereksiz yere itrader vermiştir link satışı bölümünden çok saçmaca bir konuda bunu zaten bildirmiştim.
Çünkü ben o konuda link almak için mesaj yazıyorum adamın teki geliyor ordan bana itrader veriyor.
Fakat diğer itraderlerim benim satış yaptığım içindi. Onları haksız yere aldılar bunuda ispatlayabilirim alan mod'lar bakmadılarmı kim ne için vermişler diye?
Neyse konuyu uzatmanın anlamı yok olan olmuş
Ayrıca:
adsense veya adwords farkli pencereler olabilir ama ayni evin pencereleri.
ve git google adsense TOS oku, orda yasak diyor. haaaa neden kullananlar banlanmiyor diyorsan kim diyor banlanmiyor, sadece yakalanmiyor ve yakalandigi anda banlanir
Sen Adwords ve Adsense bilmezken ben 2005 yılında adwords ve adsense kullanıyordum git önce aynaya bak sonra gel havanı bas senin havan kime.
Not: Konuda sadece adsense' yasak olduğunu bildiğim için uzun zamandır takip ediyorum ve ondan sonra geldim buraya konu açtım yani bir kural değişikliğimi yapıldı anlamında tabi bunu anlayabilmen için önce sütünü icip gelmen gerekicek.