Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burdan derken ?
burdan derken r10.net i kast ettim elbette kotu bi niyetle veya ima ile degil.


justices adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ilan yenibiris.com da var, ben burada webmaster yoğunluğu fazla olduğu için bu ilana yönlendirme yapıyorum. Ne ucuz elemanından bahsediyorsun, şizofren misin nesin arkadaşım?!

Yorumlarınızı kendinize saklayıp, sadece ilgilenenler yukarıdaki adresten başvurusunu yaparsa, ya da CV sini bana gönderirse yardımcı olmaya çalışırım. Konuyu alakasız alakasız yerlere çekmeyin lütfen!

İyi çalışmalar.

Sana gelince yakisikli birincisi ben senin veya senin gibilerin arkadasi degilim olmamda, ikincisi ise kimi zaman sizofren olabildigim vakidir cevremde beni taniyan bi cok kisi bunu onaylayabilir gonul rahatligi ile. Sen istedigin yerden istedigine yonlendirme yap ama beni kendine yonlendirme. Burasi bir paylasim forumu babanin ciftligi degil, milyon dolarlik demistim geri aliyorum cok solemisim uc kurusluk firma, calisanlari ve cevresindekileri icin. Burasi bir paylasim forumu ise ve bende ahlak disi kelimeler icermeyen bir yorumda bulunmussam bu forumun varligi ve icerigi buna musade etmektedir ki ( diger bir cok post buna ornektir ) yapmisimdir. Ama sen ve sana benzeyen bazilari eder ve kalitelerini gosterircesine uyelik banliyor veya banlatiyorsunuz... Sanal delikanlilik kelimesine guzel bir ornektir taktir ettim. Hem kendini hem temsil etmeye calistigin yeri hemde sana yetkilerini haksizca kullanabilecek kadar senden fayda bekleyen bedelsiz kisileri forum uzerinde gostermen benim icin gayet yeterli oldu. Umarim konuyu uzatarak beni kendine sarmaz ve kelimesini kullandigin sizofren yuzumu gormeye calismazsin.



Selametle,
Murat