dnzny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eşşek le alakası olmayabilir, olması da gerekmez, önemli olan başkalarının beğenmesi. hazır maskot olabilir, onunla mı uraşıcam? çoğunluk bu logoyu beğendi diye, bende bunu seçtim. can ın yaptığı logolar fazla sade ve basit. bu çok mu pro, diil. ama siteme girenler tasarımcı değil, oyun indirenler o yüzden, tasarımın güzel olup olmadığına bakarlar
Evet haklısınız aslında size birşey söylememem gerekliydi. Can'a tavsiyem biraz bilinçli müşterilerle çalışması.

bugsaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yorumunuza kesinlikle katılmıyorum zevkler ve renkler kesinlikle tartışılamaz önemli olan logyu kullanacak olan firma ,şahıs veya herkims onun beyenmesidir. bende kurumsal birkaç firmaya logo yaptım ve bir firma için bazen 10 un üzerinde farklı logo tasarladım ama onlar içlerinden bana göre en mantıksız olanı seçtiler bu saçma bir durum değil kesinlikle sadece ve sadece zevk meselesi.

Can'ın başlığı altında tartışma oluşturmamalıyız bence, onun hakkına saygı duymalıyız. Son olarak yapılan logo beğenilir ve ya beğenilmez bu herzaman olur, tasarımcının işi kullanıcının beğeneceği logoyu müzakere ile bulup oluşturmasıdır bu benim kişisel fikrim tabiki.
Bilginiz dahilindeki konularda tartışınız lütfen benimle. Her düşünceye saygım vardır ama mantıklı düşünce çerçevesinde... Ben diyorum İstanbul Boğazı, siz diyorsunuz Gel bana bazı bazı...

İyi Forumlar dilerim ; lütfen mesajıma cevap yazmayınız. Konuda yeterince mesaj kirliliği yaratılmış zaten. Adım geçtiği için yazmak mecburiyetinde kalmıştım ve bu mesajlarınıza yazdığım cevap son mesajımdır bu konuda.

Can'ın davranışlarını da tasvip etmediğimi daha önce de söylemiştim. Ben taraf olarak değil objektif olarak yazıyorum burada. Bunu da belirtmek isterim.