Bu hepsine basar demişsiniz fakat bu sizin kendi yorumunuz. Bence de Can'ın yaptığı çalışmalar bu gösterdiğiniz çalışmaya 5 basar. Gösterdiğiniz çalışmadaki maskot hazır bir maskot ve internette heryerde bulabilirsiniz. Sadece önüne yazı yazılmış. Bir tasarımcı olarak objektif yorumumu dile getirmek istedim. Eğri oturup doğru konuşmak gerekir.
(Ayrıca logonun mantığına indiğimizde de Oyun denilince akla eşek mi gelir ? Bu da ayrı bir husus.)
sağolasın abi doğruyu söylemişsin
Bu yorumunuza kesinlikle katılmıyorum zevkler ve renkler kesinlikle tartışılamaz önemli olan logyu kullanacak olan firma ,şahıs veya herkims onun beyenmesidir. bende kurumsal birkaç firmaya logo yaptım ve bir firma için bazen 10 un üzerinde farklı logo tasarladım ama onlar içlerinden bana göre en mantıksız olanı seçtiler bu saçma bir durum değil kesinlikle sadece ve sadece zevk meselesi.
Can'ın başlığı altında tartışma oluşturmamalıyız bence, onun hakkına saygı duymalıyız. Son olarak yapılan logo beğenilir ve ya beğenilmez bu herzaman olur, tasarımcının işi kullanıcının beğeneceği logoyu müzakere ile bulup oluşturmasıdır bu benim kişisel fikrim tabiki.
konuyu baltalamayın yeter artk
Bu piyasa bu kadar düştümü ya? Hazır iconlarla önüne gradientli yazılar yazılıp 15 TL'ye verilecek kadar basit bir işmi bu ?
öyle yapsaydık konu açmazdık ! boş boş post kasıyorsun