Felak ve Nas sürelerini bir gözden geçirelim;
Not: Hz. Muhammed (s.a.v.)'in saçlarını ağırtan sureler.

113-FELAK:

1 - De ki: "Ben, ağaran sabahın Rabbine sığınırım,
2 - Yarattığı şeylerin şerrinden,
3 - Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden,
4 - Ve düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden,
5 - Ve hased ettiği zaman hasetçinin şerrinden.

114-NAS:

1 - De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine,
2 - İnsanların hükümdârına,
3 - İnsanların ilâhına,
4 - O sinsi vesvesecinin şerrinden.
5 - O ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar.
6 - Gerek cinlerden, gerek insanlardan.

Tebbet suresini tersten okuyup (nasıl okunuyorsa latince veya herhangi bir dilde hiçbir anlamı yok) koyun postunu yürüten insanlar, ve ipin düğümüne okuyup üfledikten sonra düğümün kendiliğinden çözülmesini sağlayan insanlar var. Fakat bir Müslüman eğer Allah'ın gönderdiği Kitabı (Kuran'ı Kerim) kabul etmiyorsa o zaman gitsin. O din hocasına sormak istiyorum Kuran'ı Kerim meali biliyor mudur. Yada fizikçiydi de ders boş geçmesin diye derse giren birisi mi. Ayeti inkar etmek veya uymamaktane ne olur yine ayetle bir örnekle tamamlayayım cevabımı;

İnkâr edip âyetlerimizi yalanlayanlar var ya; işte onlar cehennemliklerdir.
(MÂİDE suresi 10. ayet)

Şüphesiz ayetlerimizi yalanlayanlar ve onlara karşı büyüklenenler var ya, onlar için göğün kapıları açılmaz ve halat iğnenin deliğinden geçinceye kadar cennete girmezler. Biz suçlu-günahkarları işte böyle cezalandırırız.
(A'RAF suresi 40. ayet)

De ki: “Ne dersiniz? Eğer o (Kur’an) Allah katından olup da siz de onu inkâr etmişseniz, o zaman derin bir ayrılık içinde bulunan kimseden daha sapık kim olabilir?”
(FUSSİLET suresi 52. ayet)

İnkar ayetleri hakkında örnekler çok. Sonuç olarak Kesinlikle ve Kesinlikle bu tür insanlara gitmek, bu tür insanlardan medet ummak çok yanlıştır.

Ha bir de unutmadan, hani cinlere geleceği soruyor ya işte size cevap

“ Süleyman‘ın ölümüne hükmettiğimiz zaman, ancak değneğini yiyen kurt onun ölümünü cinlere fark ettirdi. O ölü olarak yere düşünce, ortaya çıktı ki, şayet cinler gaybı bilmiş olsalardı alçak düşüren bir azab içinde kalmazlardı.”(Sebe/14)