daha sektöre gireli 1.5 ay olmuş birader yorumlar yazıyorsun çeşitli satış konularına, buraya bu konuyu açıyorsun, tecrübesizliğini belli ediyorsun. adam açıyor konu diyor ki abuzer.net satılık, sen face den mesaj at abuzerlere diyorsun. ya ne alaka. o konuyu da burada belirtmek istedim.
ha şimdi gelelim bu konuya. bu konuyu da şununla ilişkilendireceğim.
https://www.r10.net/domain-ariyorum/6...-ariyorum.html
1.5 aylık bir domaincisin bu konuyu açan abim geçen r10 da yapılan ankette
r10'un en iyi domaincisi seçildi. "gerçi kendi abartılı bir sonuç" dedi ama. neticede sağlam domainci.
1.tezat bu. yani bişeyi bilmiyorsan bişeyler yazıp yorum yapmana gerek yok.
2.tezat bu domainci abimin domain sattığı siteden yola çıkıyorum. domain sattığı sitede bir çok katagori oluşturmuş. jenerik-projelik-vs vs. emlak katagoriisi de açmış. bu da dikkat çekici ki o katagoride 27 domaini var.
sattığı domainlerden emlak olanlara baktığımda da 5 adet emlak domaini sattığını görüyorum. buraya bunları yazmadan evvel ağzını aradım "kızma uğur abi" kaça verdin emlak'ları diye. aldığım rakam şok etti beni. siz hiç duymayın.
yani neticede her domainin alıcısı olur. satıcısı olduğu gibi. işi bilmeden yok emlak ı almayın yok jenerik domainler para etmez. yok 3 harf com da neymiş saçma sapan. gibi yorumlar yapmayın.
konyaemlak.com u getirin bugün 2.000 TL vereyim size. hikaye anlatmayın. ben de pek bilmiyorum işleri ancak bilmediğimi söylüyorum. bilmişlik taslamıyorum.