Slm arkadaşlar bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım PTC sitesini satıyorum.
site adresi :
www.foreverptc.com dur.
siteyi vetmaster arkadaştan satın almıştım. Peki neden satıyosun geliri varsa diyebilirsiniz. Haziran ayı itibari ile yüksek bütçeli bir projeye girişiyorum bu yüzden çok fazla zamanım olmayacak hatta hiç zamanım olmayacak site ile ilgilenebilmek için.
Bilmeyenler için site hakkında biraz detay yazayım.
Site PTC sitesidir. İnsanlar gelir varolan reklamlara tıklarlar. Tıklama kazançları ile site üzerinden reklam satın alabilirler ve ya üye kiralayabilirler. Çeşitli bonus sistemleri ilede güzel ödemeler alabilirler. Site kurulduğundan beri boyle işlemekte. Site dili ingilizcedir. Ama en fazla kullanıcıyı Türkler oluşturmakta.
Siz gelen üyelerin aylık üyelik yükseltmelerinden para kazanırsınız ve satılan reklamlardan.
Site adresi : foreverptc.com
Site için istenen fiyat : Teklif usulü
Sitenin aylık getirisi: haftalık ortalama 130$ paypal+alertpay + Dışarıya sattığınız reklamlar ben aylık 200-300 tl lik satıyodum bu tamamen sizin performansınıza kalmış.
Sitenin açılış tarihi : 1 yıl oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: PTC
Günlük hit sayısı, kaynak link: Site üzerinden takip edebilirsiniz 3k-4k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 - PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü
Hosting dahil midir: EVet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet - Buxhost tarafından sağlanan bir hizmet aylık ücreti 25$ dır .sanırım 8 aylık kullnaım süresi daha var . yani en az bir 150$ karınız vardır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Alexa : 113,468
Türkiye : 11.256
Ciddi alıcılara bu haftanın kazancını göndericem. Arkadaşlar bu işten çok daha yüksek para kazanabilirsiniz tamamen size bağlı. İlgilenmeyip bir köşede dursun diyorsanız boşuna teklif vermeyin. Hakkaten bu işle ilgili ilgilenebilecek ve ciddi alıcılar teklif göndersin...