maol24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir bir kız arkadaşım vardı ve dün ayrıldık. O kadar rahatım ki. Her şey çok daha güzel şimdi. Özgürüm vs.

Kız arkadaş arayanlara diyeceğim o ki: "Uğraşmayın". Çok pişman oluyorsunuz. İlk başta çok güzel oluyor. Tıpkı zehirli bal gibi. İlk başta çok güzel gibi oluyor ama sonrasında zehir etkisini gösteriyor. Ayrıca şunu da farkettim ki, günah olan şeylerin bu dünyada da acıları, sıkıntıları oluyor.Gün geçtikçe, kıskançlık, karşılık görememe, ayrılık gibi acılar çekiyorsunuz. Hatta evlenmeden önce bazı şeyleri yaşarsanız, evliliğin ne heyecanı ne tadı kalabiliyor. (Çok şükür ben tabi abartı bişey yapmadım da)

Sakın sokaklarda gördüklerimize imrenmeyelim. Şurda ne güzel çok şükür internetle, teknolojiyle felan ilgilenebiliyoruz. Kendimizi geliştirip, daha güzel, daha hayırlı yerlere gelebiliriz.

Not:Bu söylediklerime onay vermeyenler çıkabilir. Bu benim şahsi tecrübelerim ve görüşlerim.
Bilgisayarıma aşık olmaktansa sevgilimle zaman geçirirm en sağlıklı olanı bu.

Kendine uygun,hatta birbrinize uygun bireyler olduktan sonra hiç bişicik olmas.Az buz tartışmalarda tuzu biberidir.