turkcekaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hasanagaemlak.com belki tek bir firma ya satışa mahkum olunduğundan zorlar ama gaziosmanpasaemlak adanaemlak.com gibi alanların alıcısı daha genel olucağından çıkabilir diye düşünüyorum adam hurriyet emlak a da ilan vericektir ama googlede adana emlak yazınca çıkmayı taahhüt eden biriylede uzun soluklu çalışır neden çalışmasın
hürriyet emlak gibi sitelerde üyeliği olan emlakcıların kiralık ve satılık brandalarında hürriyet emlak yada benzeri firma reklamları bulunmakta. Bu sayede il içerisinde birden fazla emlakcı fayda sağlayabiliyor. Sadece internet aramalarından gelecek hitle karşılaştırılmamalıdır. 500-600 km öteden ev kiralayan yada satın alanların oranı bana göre %2-3'ü geçmez.

Ev görerek gezilerek alınması gerektiği için internet üzerinden pazar piyasasının pek artacağını veya ilgi göreceğini düşünmüyorum. Çünkü emlakcılar fotoğraftan göstermek yerine evin kendisini göstermeyi tercih ediyor.

gaziosmanpasaemlak adanaemlak gibi sitelerde en fazla tanıtımı yapılır. Emlakcıların büyük çoğunluğu da satışı kesinleşmeyecek bir ev için tanıtım masrafı yapmaz bence. Ücretsiz ilan alırsanız, emlakcılardan bir ücret beklemezseniz, o zaman emlakcılar sitenizi kullanır.