Takip edenler bilir. daha önce bir kaç kez bu işten verdim çeşitli arkadaşlara. Şimdi yeniden ihtiyaç var. ilgilenen arkadaşlar pm atsın msn adresini.

işin içeriği :
-------------
Facebook'ta 200 adet profil açılacak

Gereksinimler :
--------------
- 200 farklı email adresi açılacak. Her profil için 1 email adresi ( gmail veya mynet olabilir )

- 200 profil için, profil resimleri bulunacak ( güzel, çekici bayan resimleri olmalıdır. her profil için en az 3 resim. resimler bir biri ile uyumlu olmalıdır )

işin yapılış şekli :
------------------
Facebook'ta normal profil açılacak. yalnız profil açarken, benim istediğim ayarlar yapılacak ( gizlilik ayarları vs ), her profile 6 bağlantı ( link ) eklenecek ve 1 text mesaj eklenecek profile. Bu bilgileri ben verecegim
Profillerin hepsi doldurulmayacak. sadece " hakkımda " kısmı doldurulacak.

Teslim süresi : 5 gün

Ücret : 100 TL, iş tesliminden ve kontroller yapıldıktan sonra

İş ile alakalı önemli detaylar :

- Msn de ileteceğim bir kaç önemli detay olacak. Bunları konuşmamız lazım
- Teslim tarihini 1 gün bile geçerse, yapılanları kesinlikle almam, işi iptal ederim. işi alan kişi sorumluluk sahibi olmalıdır. zamanlama çok önemlidir.
- istediğim şekilde açılmayan profilleri iptal etme hakkını saklı tutarım. özellikle eklenecek resimler çok önemli. belirttiğim özelliklerde resimler seçilmezse, yeni resimler eklenerek teslimini isterim.

İş hakkında ricalar

- Lütfen zaman kaybı olmasın. sadece bu işe ihtiyacı olanlar pm atsın. zaman benim için çok önemli. ben bu işi yaparım deyip, teslim tarihi aşılırsa ikimiz için zaman kaybı olur.

- "Şu kadar verirsen yaparım" tarzı komik mesajlar yazmayın. işin ücretini yazdım. bu fiyattan fazla vermeyi düşünmüyorum. sadece " ihtiyacı olan " arkadaşlar yazarsa sevinirim

- iş kolay bir iş değildir. dikkat gerektiren, emek isteyen bir iştir. bunları göz önünde bulundurarak pm atın

Konuyla alakalı herşeyi yazdım. lütfen konu dışı yazmayınız
----------------------------------------------

iş süreklidir. gerçekten iyi çalışma yapan arkadaşa bu işi sürekli tekrarlattırırım.

saygılar.