yukarıdaki konuda tisinamy fikrini belirt yazmadım. umarım anlatabilmişimdir. isteyen alır isteyen almaz senin gibi işi gücü olmayanlar da milletin konusuna boş boş konuşur. bence bırak bunları işine bak
Lutfen Terbiyenizi Takininiz. Siz Kim Oluyorsunuzda Benim Sahsima isi Gucu Olmayan ve bos bos konusan biri olarak tanimlayabiliyorsunuz? Isime gucume bakip bakmayacagim ne sizi nede bir baska sahsi ilgilendirir. Benim konumumu nereden biliyorsunuzki isimin gucumun olmadigi kanaatine vardiniz? Olcunuzu Takinin. Madem Kurallar Geregi Site Adresini PM ile belirtiyorsunuz Link Koymanin Anlami Ne? Bu Foruma Konu aciyorsaniz herkes fikir beyan etmekte ozgurdur bunu ne siz nede bir baskasi sorgulayabilir. Sahsiniza karsi hicbir hakaret ve hakaret boyutunda konunuza yazi yazmamisken bu denli yersiz kuyruk acinizi anlamis degilim.
Sizinle ilgili sizin oldugu kadar benimde bir sahsi kanaatim belirdi meraketmeyiniz.
Iyi Gunler...
Not: Kuyrugunuza basdim sanirim - rep vermissiniz gerekeni yetkilliler yapacaktir. Buda moda oldu birine hatasini soyle replesin hemen

cocukca ve kendini tatmin etme cabasindan baska birsey ifade etmiyor verdiginiz - Reputation