http://www.sadecehosting.com/landing...nya-mayis.html
şurada bir kampanyanız vardı diye hatırlıyorum. 100mbit havuz içerisinde 3TB trafikli ve Kasa elektrik vs giderleri dahil aylık 150 TL diye

Bahsettiğim olay bu yani 10mbit paylaşımsız olarak demek istemedim sonuçta 3TB da full kullanıldığında 10mbit civarı birşey yapmakta. Eğer bu bahsettiğiniz kampanyanızdan satın almış olsak bahsettiğiniz sunucu o fiyattan sağlanacakmıdır.? Yok o bizi kurtarmaz diyorsanız sizden almamız gereken minimum hizmet tutarı , şekli , türü, cinsi v.s nedir öğrenmek istiyorum ( Ciddi Anlamda )
Öncelikle şu konuda anlaşalım. Mars ve Sadecehosting farklı şirketler. Farklı işler yapıyorlar. Bu yüzden 2 şirketi karıştırmamak gerekiyor.
Bu sunucuları sadece MARS Sağlıyor. Sadecehosting sunucu kiralama + trafik bilrikte gerçekleştiriyor.
Eğer bu servisleri kullanmak isterseniz direkt olarak Mars üzerinden bir co-location almanız gerekiyor. Örnek 10 Mbit 450 TL, 20 Mbit 350 TL den alabilirsiniz. Sonrasında bu sunucuları kiralayabilirsiniz.
Yada Mevcut Mars bayilerine direk gidersiniz, bu adamlardan sunucu kiralama yada co-location alabilirsiniz.