linuxsistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Bana bu sunucuları sadece co-location hizmeti alan mevcut müşterilerinize ( Şuan sizden hizmet alan eski müşterilerinize ) sağlıyacağınızı belirtmiştiniz burada ise ön talep topluyorum diyorsunuz.? Bu mesajınıza göre siz sanki r10 da x, y, z müşterileriniz olabilecek " Yeni Adaylara " satış yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi gözüküyor. Eğer öyleyse neden mevcut müşterilerimize diye bir ibare kullandınız.? Yok biz mevcut müşterilerimize satış yapacağız diyorsanız bu konuyu r10 da reklam amaçlı mı açtınız.? Çünkü mevcut müşterilerinize satış yapacaksanız R10 a konu açmanız yersiz toplu bir duyuru ile sisteminizdeki kayıtlı müşterilerinize kampanyanızı çok rahat duyurabilirsiniz diye düşünüyorum.

Not : Mesajımda hiç bir art niyet aramamanızı diler sorularımı sadece merak ettiğim için sormak ve satışını yaptığınız sunucuları alamadığımız için burukluk yaşadığımızı bilmenizi isterim
Sanırım yanlış anlaşıldı olay.

Bu cihazları sadece ve sadece MARS Telekom'un içerisinde hizmet alan firmalar kiralayabilir.

Yani siz gidip Profilo müşterisiyseniz bu cihazları ben size bu fiyatlardan sağlayamam.

Ya gelip Mars müşterisi olmalısınız, yada Mars'ın bayilerinden birinin müşterisi olmalısınız.