Lütfen bu konuya sadece avukat yada hukuki yollari bilen kisiler yorum yazsinlar,cünki ben kendi avukatimla görüsmeden önce burdan ön bilgi almak istiyorum.Bu yorumlari avukatimla karsilastiricam.
Ben Almanyada yasiyorum sitemin hostu hollanda lokasyonlu.Bir baska konuda bunu belirtmistim mu-yaptan gelen email üzerine sitemin bir bölümündeki mp3 ve youtube kliplerini kaldirmak zorunda kaldim.
Ama görüyorumki binlerce sitede mp3,albüm ve dailymotion,youtube sanatcilarin klipleri yayinlanmakta.Simdi mu-yap neden dailymotion ve youtube bir yaptirim uygulamiyor?Neden sadece bazi sitelere yaptirim uyguluyor?Eger bunlar yasak ise yasaktir o zaman hic bir sitede bunlarin yayinlanmamasi lazim.Mu-yap sadece google girip mp3 yada albüm yazsa bütün siteleri bulabilir ve bütün sitelere yaptirim uygulayabilir.Kendi sitelerimizdeki sanatcilarin kliplerini kaldiriyoruz ama millet youtube girip orada rahatca izliyor.Ben bu uygulamanin haksiz oldugunu düsünüyorum.Lütfen bu konular hakkinda tekrar rica ediyorum bilir kisilerden bilgi istiyorum.
Saygilarimla