Bişey demedim istediğini söyle ister abla de ister deme senin kararın.
Ama senin 19 yaşında dahi olmadığını harika bir şekilde ispat ederim (Kanıtlarıyla) kız arkadaşına ve kız arkadaşının yaşına kadar bana söylediğinin yani anlayacağın herşeyin konuşmayla değil bizzat loglarla kanıtlarıyla ama bukadarına gerek yokki zaten tarzım değil.Bunu yapmak bana düşmez.Bence ne sen uzat nede birbirinize bulaşın 3-5 kişi var bu işi yapmaya çalışan bırakın netsof mağdurları artık sorunlarını yazabilsinler.Yazık günah insanlara yaş polimiğimi dinlicekler , yoksa sitelerini kurtarma derdinemi düşcekler.
Bu arada Netsof mağdurlarına geçmiş olsun umarım en kısa zamanda mağduriyetleri giderilir.
Polimiğe çekmeyin beni gelmem.Ben yerimden memnunum
anladıgım kadarıyla geçmişiniz var,kız arkadaşının ve yaşı ne alaka konu artık şikayet konusundan çıktı

netsof - cemil beyi tanırım kimseyi yüz üstü bırakacagını zannetmiyorum fakat yeni girişimler peşindeydi . tarık öğüt senlede netfactorde 3-5 dk muhabetim oldu sende iyi bir arkadaşsın forum ortamında yüz yüze baktıgın insanlar hakkında kötü yorum yapma en azından komşusunuz altlı üstlü