13.80 tlden domain verebilirim
bayilik verebilirim
hesabında kredi varken istediğin zaman domain alabilirsin
sana verdiğim bayilikle sınırsız altbayilik dağıtabilirsin
msn adresimi ekleyebilirsiniz
sales@dearshell.net
Sanırım arkadaş konu hakkında bilgilenmek istiyor. Siz bilgi vermek yerine direk domain satmaya kalkışıyorsunuz. Arkadaşın yazdıgı mesajdan anlaşılıyorki bu konular hakkında pek fazla bilgisi yok..
Siz 13.80 verdiginiz bir domaini arkadaşın daha site ve deneyimi olmadan nasıl satmasını düşünuyorsunuz?
Alıntı
iyi çalışmalar arkadaşlar ben sitemden domain satmak istiyorum yani tam olarak şöyle anlatıyım 2.el domainler değil sıfırdan sitemden domain kayıt edilebilsin ve ayrıca onlara host da satabileyim.Öncelik olarak domain işinde nasıl satış yapabilirim domain bayiliği olayı bu mu oluyor tam olarak?ne şekilde satış yapabilirim.Ayrıca merak ettiğim farklı bi konu daha var affınıza sığınarak soruyorum kimi site var .com lu bir domain 20Tl, kimisi var 14 tl bu fark neye göre değişiyor yani gelişi(maliyeti gib

) bir durum mu var nedir? yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim
Şöyle bir durum var. Çogu şirket aylık 20 yada 30 domain sattıgını var sayarsak.. Çok domain sattıgından Aldıgı Firma indirim yapıyor. Bazı firmalar Az domain satıtıgından fazla indirimli satış yapamıyor.. Fiyat farkı ordan geliyor olmalı..
İndirim kuponları vs.. gibi bir çok detay var..
Lütfen araştırma yapmadan işi iyice ögrenmeden kalkışmayın bu işlere.
Kolay gelsin.