TurkALB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
94'lü ve 93'lü değilim, herhangi bir yerinden sallama, istersen TC kimlik fotokopisini atarım r10'a sen yalancı duruma düşersin.

Zafer kendine çok güveniyorsunda, kaç kişiyi dolandırdığını sayamıyoruz bile. Beni dolandırdın, paraların üstüne yattın, sonra msn'de kanıt göster dedin. r10'a konu açarım demiştim, açsan ne olur, sildiririm sen öyle kalırsın demiştin, nedense bütün şikayet konuların hep siliniyor farkında mısın ?

Hala kanıt üzerinden bir çok kişiyi dolandırıyorsun, kanıt göster diyerek üstüne yatıyorsun. O kadar zor durumdayken, yedeklerimi acımadan sildin. İnsanda biraz vicdan olur ZAFER BEY!, tam yükseliş dönemimde yapmıştın o kazığı Bütün müşterilerime rezil olmuştum, r10'da hepsinin üyeliği var, kanıt istiyorsan problem değil ne kadar mağdur olduklarını bir bir yazarlar. Bunu sırf bana değil, fixshell ahmet'ede yapmıştın hatırlıyorsun değil mi ?

Hatırlıyor musun ? VPSAL'dayken müşterine rica üzerine senin için 4 adet CR kurmuştum, hatta müşterinle ilgilendim diye kızmıştın

Müşterin geldi benden geri iade istedi, sebep şuymuş : Zafer bizden 4 adet irc için 10'ar tl alıyoruz diyerek bizden ücret aldı, çünkü Ömer kurulumu ücretli yapıyor demişsin.

Birazdan kendisine ulaşıp, foruma gelmesini isteyeceğim müşterinin. Kanıtlarıyla birlikte foruma sunar.

O kadar çok şeyin var ki zafer, anlat anlat bitmez. O yüzden, kendini aklamaya çalışma. Battı balık yan gider..
Haha gülerim ya bunlara. çocuğum hadi 19 yaşında olduğunu kanıtlasana, istersen daha öncesine dayanalım benim yanımda çalışmaya geldiğinide söylediğin ve yanımda kaldığını. daha sonra neler olduğunu ? Hatta bende dedim bu yaşta neden böyle şeyler yapıyorsun falan diye. Özel şeyleri yazdırcaksan ben sana yazarım ömer ama rezil olursun, bence postunu sil bende düzenliyim Daha çok rezil olma, sevmiyorum kişiselleri böyle olur olmaz yerlerde yazmaya ama insanda sabır bırakmıyorsun. Nankör olmaz insan kalkıp yanımda kalıp aynı sofrada yemeğimizi yedin bence beni susturman için sen ve saz arkadaşın susması lazım. Yoksa ikinizide aynı çuvala koyar rezil eder bırakırım.