banada aynısını yolladılar bu mailin sitelerimi kapattım yollayan emeline nail olmuştu ama sonra mailin ne kadar düzmece olduğunu anladım ne zaman gerçekten bu maili almış bir arkadaşımın r10 da paylaşması üzerine
bakınız konunuzdaki mail sadece rakipler tarafından gönderilen fake mailler yaptıklarının ne kadar büyük bir suç olduğunu farkına varmayan nasılsa yakalanmayız mantığında olan kişiler bunlar. Bu sitede hepimiz birbirimize rakibiz ancak rekabet ayrı konu namusuzca, kalleşce bu şekilde insanları zor duruma sokmak başka. Ben şahsım adına az sonra ihbarweb'i arayıp kendilerini bu konular hakkında bilgilendireceğim. Çünki bu işi yapanlar bir şebeke mantığı ile aynı maili siteleri iyi konumda olan kendilerine rakip gördükleri her webmaster'a göndermeye başlamışlar o zaman cezasınada katlanmalılar aynı bizim başımıza açtıkları büyük zararlar gibi. Yıllarca bu gibi ticari oluşumlar direkt olarak türkiyeden engellenmesin diye sanal bilişim dairesi çalışma yaptı ben yakından tüm çalışmalarını tartışmalarını takip ettim ama bende bu yemi yuttum! fakat şimdi uyandım ve sonuç olarak bilişim suçları dairesi siteleri kapatmak yerine ilgili linklerin kaldırılması için emailler göndermeye başladı bu gönderilen mailleri bu namusuz insanlar ihbarwebten geliyormuş gibi fake mail servislerinden mailler yollayarak kendi kafalarınca TEHDİTKÂR uslup ile siteleri tamamen ortadan kaldırıp kendi yollarının önünü açıyorlar ben kendim hukukcu değilim ama bu yapılan sahtekarlığın ne gibi bir suç teşkil ettiğini ve bu suçun cezasını hukukcu arkadaşlar yorumlar ise bende mutlu olacağım ..
Ben aradım gerekli şikayetimi yaptım sizde soru sormak yada şikayet etmek isterseniz buyrun
mail adresi: soru@tib.gov.tr
Tel numarası: 03125833600
Bende şikayeti düşündüm fakat bizde dizi yayınlıyoruz bi nevi bizde haksız durumdayız gibi bu yüzden şikayet etmedim yasal sitem için yapılsa direk arar iplerinden tutun yazdıklarına kadar şikayet ederdim. Bu yüzden yapamadım şahsen.