Arkadaşlar, futbol sonuç oyunudur.
Olayı biraz objektif görün.
2010-2011 sezonunda Konyaspor Süper lig takımıdır. 2010-2011 sezonunda Altay Bank Asya ligi takımıdır.
Konyaspor 300kusur milyon dolarlık pastadan 50 milyon dolara taliptir, Altay Bankasyadan gelecek 10-15 milyon dolarlık paya taliptir.
Konyaspor , Bucaspor ve Karabükspor bu işi başardılar, kalan 16 takıma tebrik etmekten başka birşey düşmez.
Her başarıdan sonra birbirimize kulp takmak bir görev midir? Hani bir zamanlar avrupalılar ülkemize geldiklerinde sorarlardı 'Erkeklerde bıyık mecburi mi?' diye.
Alkışlamayı ve daha çok çalışıp rakibimizi geçmeyi öğrenelim artık.
Alkışlayın arkadaşlar bu sizin ne tuttuğunuz kulübün büyüklüğünü ufaltır, ne sizin kişiliğinizi. Aksine yönetiminiz oturur daha iyi planlama yapar der ki 'taraftarım doğru ile eğriyi ayırt edebiliyor, ben daha iyisini yapayım ki kendi taraftarım beni alkışlasın.'
Ama siz böyle kulp takın, yönetimler zaten topu atacak yer arıyorlar onlar birilerine suç atsın, herkes birleşip hakemlere atsın bu böyle gider durur.
Bu ülkeye taraftar beyinlerinde bir devrim lazım ama bu iş alttan üste olmaz, bir başkan bekliyorum ben. Kötü bir sezonun sonunda aslan gibi çıkıp diyecek ki medyaya ve kendi taraftarına 'Biz kötü işler yaptık, istediklerimizi yapamadık, taraftarımızı mutlu edemedik.'
Bunu diyecek mangal yürekli ne zaman mı çıkar? Çok zor çıkar kardeşlerim çok zor..