Arkadaşlar sorun şu ki ünlülerin fotoları üzerine kurulu bir wordpress blog sitem var hitleri de gayet iyi ancak benim sitemden daha önce indexlenen iki site sürekli konularımı kendi forumlarına kopyalıyor.hemde ben açar açmaz.. Şimdi benim yapmak istediğim şey şudur.Yine konuları çalsınlar onun kesin bir çözümü yok biliyorum.Ancak Benim sitemin dışındaki sitelerde sadece benim istediğim resim görünsün.Yani bu resimde fotoların orjinali
www.cxxx.com da dır yazacak.Google dan gelen ziyaretçi o siteye girse bile benim fotoları göremiyecek sadece yukarda dediğim gibi benim sitenin reklamını görecek.
Ya da diğer sitelerde benim kaynak olduğum resimler hiç görünmeyedebilir
Not:Konularımı çalanlar kaynak olarak benim sitemde wp-content de yüklü resimlerini kullanıyor,yani resimlerimi kopyalayp,tekrar kendileri yüklemiyor.Direct bağlantıları benim sitem üzerinde ve bu da hostumu yoruyordur diye düşünüyorum.
Bu dediğimi yapmak için nasıl bir yöntem izlemem gerek bilen varsa lütfen söylesin kaç aydır bıktım bu hırsızlardan.Gündeme ilk düşen konuları bile ilk ben veriyorum bir de bakıyorum google da hırsızlar benden üstte