yazmayacagım dedım ama bana Kur'an dan bır yer göster kı basörtü takın gibi bir ibare geçsin sadece bunu dıyorum sana cahillik işte.. cevap alamayacagım emınım.
he ayrıca o video kmlgr ye cevap loldu bıra ıcen ogrencılerı gosterdı ben de bunları gosterdım ona sıze degıl . sonrasında dedıgım gıbı o sahıslar muslumanlıgı sımgelemıyor da dedım ben sızden daha cok dusunuyorum emınım dinimi. ancak irtica istismar bunlarla İslam ı karıştırmamak gereklidir.
Evet Atatürk İslam dinini destekler e tamam eee yani ee daha fazla yani ? bunun ıcın dıyanetı de kurmus ee ? aslında Diyanet in kurulmaması lazımdı bence o da bunun farkındaydı ama halkta karısıklık olmasın dıye kuruldu . laik sistemde dın kurulu olmaz cunki.
Ozaman diyorsun ki Atatürk doğru bildiğini değil halkın istediğini yaptı !? Saçmalama !
Bektaşi gibisiniz "bektaşi namaz kılmaz sorarlar neden kılmıyorsun. kuranda yazıyor namaz kılmayın diye der." ama halbuki kuranda içkiliyken namaz kılmayın der.
siz bildiğinizi yapın. her koyun kendi bacağından demişler. o gün geldiğinde hak eden kazanacaktır