LeFleur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle ! baş örtüsü dini bir simge değildir ! dinin gereğidir ! Hristiyanlar haç takarsa bu simgedir fakat onlarda haç takma zorunluluğu yoktur. bizde var ! başörtüsü zorunluğu !

2. olarak Atatürk'ün dini nekadar desteklediğini araştırırsan bulursun. Öyle youtubea giripte imansız kaşarların çektiği videoları koyma buraya. sen türksün. amerikada başka bir türk gidip her pisliği yaparsa tüm türkler aynı mı olur ?

laflarına dikkat et
yazmayacagım dedım ama bana Kur'an dan bır yer göster kı basörtü takın gibi bir ibare geçsin sadece bunu dıyorum sana cahillik işte.. cevap alamayacagım emınım.
he ayrıca o video kmlgr ye cevap loldu bıra ıcen ogrencılerı gosterdı ben de bunları gosterdım ona sıze degıl . sonrasında dedıgım gıbı o sahıslar muslumanlıgı sımgelemıyor da dedım ben sızden daha cok dusunuyorum emınım dinimi. ancak irtica istismar bunlarla İslam ı karıştırmamak gereklidir.
Evet Atatürk İslam dinini destekler e tamam eee yani ee daha fazla yani ? bunun ıcın dıyanetı de kurmus ee ? aslında Diyanet in kurulmaması lazımdı bence o da bunun farkındaydı ama halkta karısıklık olmasın dıye kuruldu . laik sistemde dın kurulu olmaz cunki.

t0t0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baş örtüsü ve türbanın ne olduğunu bilmeyip savaşta ninelerimiz türbanlı degil baş örtülüydü diyenler için ;

siz basortusu ne bılıyor musunuz ?