tazkalpmine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah güzel kardeşim burada başkası olsa öyle bir cevap yazardıki sana ama ben yinede terbiyemi bozmayacağım.
1. ben host firması değilim bugüne kadar benden host satın aldığını söyleyen bir kişi çıkamaz çok eskiden satıyorduk iş görülsün vs diye ama bayadır bıraktık ve sadece bizden web tasarım hizmeti alanlara standart bir host ise ücretsiz karşılıyoruz daha yüksek birşeyler istiyorsa sembolik ücretler alıyoruz.

Şimdi buraya dikkat
İlk siteni biz yaptık site gayet güzel sorunsuz çalışırken size FTP bilgileri verdiğimizin ertesi günü site beyaz sayfa verdi. Siz bir birşey yapmadık dediiniz
Düzelttik. Site bir süre daha yayında kaldı site yine bizden FTP bilgileri istediniz ve yine site beyaz sayfaya düştü Siz yine bir birşey yapmadık dediğiniz biz yine düzelttik bu olay kaç kere oldu ne ben ne siz hatırlamassınız herhalde.

Sonra bu olaylardan sıkıldınız diye sanki suçlu bizmişiz gibi başka bir firmaya site yaptırdınız. Sonuç site bir kaç haftaya kalmaz yine bozuldu. Siz yine bana gelip tasarımcıyı kötülediniz. Nasıl bir olaysa siteyi kim yaparsa yapsın sizin elinize geçince bozuluyor. Artık ne oldu ne bittiyse Sonra kendize WP kurdunuz.

Bir ara siteniz çok yüksek BW yedi diye bir üst pakete geçmeniz için kapatıldı. Siz maddi açıdan müsait olduğunuzda geçeceksiniz diye yine açtık siteyi BW yiye yiye. Sonra bizim suncu taşıma işlemlerinden sonra sitenizi biz yapmamış olmanımıza rağmen yedeklerin kurup düzelttik verdik. Verdikten sonra 1 saat içinde site çöktü dediniz girdim baktım Public_html yi nasıl olmuşsa uçurmuşsunuz. Siz yine birşey yapmadım ben sadece yetki veriyordum dediniz.

Şimdi bana söyleyin size yaptığımız yapan bir host firması varmı sürekli hatalarınızı düzelten vs.

Sonucu söyleyeyim sitenizi yine kuracaktık ancak sitenizi zipten çıkardığım anda virus uyarısından geçilmez bir haldeydi. Bu yüzden bu siteyi size barındıramayacağımı söyledim ve yedeğinizi rapid e yükleyip size çevrımdışıyken attım.

Evet bazen yazdığınızı görüyorum ve cevap vermiyorum çünkü yoruldum yıllardır aynı sorunlarınız ile uğraşmaktan. Yedeğiniz rapidde yüklü ve arkadaşım siz çevrım dışıyken linkinizi gönderdi. Rapid linkinin gelmediği iddaa ediyorsanız onada eyvallah tekrar gönderelim.

Ama maşallah herkesin geçmiş olsun diyebileceği güzel bir dilde ballandıra ballandıra anlatmışsınız olayı
Yaptıklarınızla zaten ağzınızı bozdunuz kufure filan gerek yok

1-gelip birde kendinizi haklı cıkartıyorsunuz yuh diyorum size,ben burda 2 aylık bir olaydan bahsederken siz bana gelip geçen hazirandaki kurdugunuz dandik sitenin iframelerini anlatıyorsunuz .
2-Başka firmaya site yaptırdım 1 hafta sonra bozulmadı 8 aydır sorunsuz kullanmaktayim , hatta www.csfrekans.net sitesinde hala o tasarim aktif.ben size tasarım yaptıgım kisiyi kötülemedim .
3-Geçmişe döneceksek sitemiz haftada 3 kere kapanıyordu bunuda biz yapmıyorduk sanırım
4-public html'yi ben silmedim , yapılan islemlere bakarsanız görebilirsiniz ama tarih öncesi caglara ait sistemler kullandıgınız icin ne çare.
5-Bana bir hizmet sattıysan bunun desteğini vermek zorundasın,ki sizden hizmet aldıgımız zaman destek eksik olursa o site 1 haftaya zaten ucar
6-Simdi ben size soruyorum , sizin yuzunden kaybettigim hitler ne olacak? googledeki indexlerim bile gitti sayenizde bide tereyağı gibi üste çıkmayın önce kendinize adam gibi bir destek sistemi kurun sonra web tasarıma başlayın . Haydi ras gele