Merhabalar ,

Bu konuyu aslında açmıcaktim ve kendilerinden 2 ay öncesine kadar memnundum ama artik bicak girtlagima dayandi,

Kendilerinden 1 adet domain ve hosting hesabım var , www.csfrekans.com alan adına wordpress kurdum hergün güncel yazılar paylasarak nisan ayında pr güncellemesinde pr 1 oldu sitem hersey cok iyi gidiyordu.
Daha sonra birgün paylasım yapmak üzere siteme tam girdimki database error ıvır zıvır. şeyler karşıma çıktı , kendi siteleri vs kapalıydı 1 hafta kendilerini msn de bekledim ne bir ses var ne seda , msnye girseler bile her zaman msn dısarıda'dır ve cevap alamazsınız,
1 ay sonunda kendilerini msnde yakalamayı basardim host degistigimiz icin kapalı kaldı vs dedi , ben tum bu sikintilara ragmen alttan aldim siteyi sorunsuz calistirdik , daha sonra dosya atmak üzere ftpye girdim dosya atilmiyordu bende 777 yetki verdim daha sonra site calismaya basladi , birde baktim sitenin dosyalari silinmis , kendilerine yaziyorum sorun bizden kaynaklanmiyor diyorlar,diyorum ben silmedim en son yapilan islemlere bakin diyorum yok siz silmissinizdir diyorlar.
Neyse o gün nisan ayından bir gündü,destek ekibi siteyi aksam kuracaklarini söyledi , ama her zaman ki gibi sözlerini tutmadilar sonra gene 1 hafta filan bekledim cuma günüydü , siteyi pazartesi kuracaklarini söylediler , pazartesi günü geldi site gene kurulmamisti sonra carşamba günü kendilerine gene ulastim yedeklerin oldugu makınalarda sorun fln var dedi bir ton yalan atti gene kurulucak siteniz dedi,sonra her zamanki gibi kurulmadı , artik bicak gırtlağa dayanmıştı,dedim 1 site kurucuksanız alt tarafı ,Yedeklerinizde cok fazla virüs var bu yüzden kuramayız dediler,O halde yedekleri mailime atin ben temizliyeyim mail adresi istedi gene yalan oldu ne yedek geldi ne bise,O domaine o kadar emek harcadım allahından bulsunlar , bugün 24 mayıs 2010 , neredeyse 2 aydır bekliyorum kuracağınız siteye lanet olsun sizin,yazıklar olsun.Kendilerinin bayan olmasından dolayı agzımı bozmuyorum allaha havale ediyorum,tazkalpmine nickli üyeyle alisveris yapmanızı önermiyorum