Bende değiştirmek istiyorum TTNET çok ilgisiz...

daha 1-2 ay öncesinde birden internet bağlantımız kesildi.
TTNET'in en yakın şubesine gidip internete giremiyorum sorun nedir dedim arıza kayıt bırakın dedi. Bıraktım. Bugün dönecekler değil mi dedim bilmem dedi. Nasıl bilmiyorsunuz ben bugün internete girmek istiyorum dedim. Bizle ilgisi yok arıza servisi yoğun değilse gelirler belki bugün dedi.

Eve gelince de defalarca arıza kaydı bıraktım ama o gün bi geri dönüş olmadı.
Telefondaki uzuuuun bekleme sonucu canlı bi adamla konuşmayı başarabildik!
6 senedir internet bağlı. Son 3 yıldır da yeni taşındığımız evde kullanıyoruz. Birden bağlantı kesiliyor! Neden? Çünkü 3 yıl önce bizim internet bağlantısında bi hata olmuş! Ne hatası dedik ve öğrendik ki işini düzgün yapmayan insanlar yüzünden biz eski no (şu an başkasına ait olan) üzerinden internete bağlanıyormuşuz. Ama nasıl oluyorsa fatura bizim telefona geldi ve hiç sektirmeden ödedik!
Böyle söyledik ve bu nasıl oluyor? dedik konuşma şöyle;
-Biz bilemeyiz efendim kaçak hat mı çektiniz ne yaptınız bu yüzden kesmişler dedi.
-Biz faturayı düzenli ödedik fatura şimdiki aradığımız numaraya geliyor hat filan çekmedik. Siz bizi neyle itham ediyosunuz nasıl böyle konuşuyosunuz siz?
-Yanlış anlamayın biz sadece olasılıkları söylüyoruz dedi
-O zaman şimdi bende size sizin hakkınızda bir kaç tane olasılık sayayım deyince.
Afedersiniz. Filan deyip geçiştirdi ve telefonu kapattık.
Ertesi gün TTNET merkeze gidip işlerini düzgün yapmayan insanlar yüzünden 3 yıldır başkasının no sundan olan bağlantıyı kendi numaramıza çektik ama kapatmak istiyorum.
Kablolu ve Biri ADSL hakkında biraz bilgi edinmem lazım. Çok uzun yazmışım kusura bakmayın