BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rss le çekiyor. ve ayrıca senin kodladığını sanmıyorum.
"uzun bir cümleyi belirli karekterden sonra alt satıra almak ?" şöyle bir soru soran kişi bunu yapamaz . bir çelişki var

ama fiyat uygun hayırlı satışlar
Keşke başka birşey söyleseydinde bunu yazmasaydın hocam..
okuyunca içim bir tuhaf oldu çok zoruma gitti.. üzüldüm..
Bu amatör halimle her harfini ellerimle yazdığım emek sarfettigim ve sadece kendimi düşünerek yazdıgım ama net faturamı ödemek için satışa çıkardığım bir hikayeye mahsustur.

Böyle basit bir script yapmak için PHP 'yi full bilmek, yalayıp yutmak gerekmiyor
zaten o kadar bilgim olsa bende facebook, youtube gibi bişey tasarlardım herhalde..

iş-kurun meslek edinme kurslarında ASP öğrendim daha sonra r10 sayesinde
catlakturk arkadaşımızın verdigi youtube api sistemli bir script editleyerek PHP ye gönül verdim burda bazıları beni msn den tanır meraklı bir şekilde surekli soru sorarım kendileri isterse beni nasıl tanıdıklarını burda anlatırlar.

alıntı yaptıgınız soruyu ben sordum ve o konuya iyi bakarsanız benden kat kat iyi olanlar bile o konudan faydalandıklarını belirttiler. demekki çok kişi o durumu bilmiyormuş.. konun görüntülenme sayısına bakın.

Yaptığım bazı çalışmalar:
RSS Haber sistemi : Admin panelinde belirlenen rss den haberleri çeker.
Oyun sitesi Admin panelinden kategori açma, oyun ekleme vs.. özelliktedir
İlahi dinleme sitesi ilahi arama ve dinleme..
Resim galerisi Admn panelinde yerli - yabancı,erkek-bayan seklinde kategori olusturma resim ve biyoğrafi yükleme
Yotube api video sitesi youtube uzerinde arama yapar, çıkan sonucları listeler ve oynatır.
Müzik kutusu (fizy görünce yapmıştım) youtube üzerinde muzik arama ve oynatma + üyeliksin oturuma baglı olarak playlist yapmak (Bunda r10 dakilerin katkısı buyuk oldu kendileri bu iş için nasıl emek verdiklerime şahit oldular)
Dailymotion video buda sizin inanmadıgınız son scriptimdi

Şimdi diyorumki;
Bunların her birine iyice bakın ve özelliklerini kontrol edin..
Tek bir tanesine benzer bir tane görürseniz burada söyleyin

Bu işte profesyonel olduğumu söylemiyorum !
Ama yaptıgım işler ne kadar azimli oldugumu göstermiyormu ?
veya inanmanız için ne yapabilirim?

31 yaşındayım ve isterimki gerek sosyal hayatımda gerek sanal veya iş hayatımda beni tanıyan her allah kulu memnun ayrılsın
Tek bir allahın kulu ben Musa bülbül (suruclu) dan zarar gördüm veya sadakatsizlik yaptı veya emek verdim nankörlük etti DiYEMEZ.

Burda bana tek bir kod öğretene nasıl sayğı duydugumu
ve eger birgün bu işten bana bir maddi gelir geldiginde paylaştıgımı mutlaka söylemişimdir.

Ama nolur bana sen bunu yapmadın demeyin
Çok iyidir, mutlaka alın, super bişey, böylesi bulunmaz veya çok yuksek bir fiyata vermiyorum isterlerse kimse almasın ama nolur emegime laf etmeyin

BHCoder Hocam özür dilerim belki haddim degil olayı buyuttum
ama birden o yazıyı okuyunca o kadar üzüldümki..

Oooff neyse.. ilgilerinden dolayı herkese teşekkür ederim