CieLoSignore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akşam 7 Sabah 7 bedava tarifesi var onu kullanıyoruz problem yok. Ama hiç kullanmayan için de sabit ücret çok fena.
Yakında çaktırmadan ona da bir kılıf bulurlar. Bizim evde normal telefon yok, internette üst katta eniştenin bilgisayarından kablo işini zaten ben hallettim. Yakında kablolu tv olayı ile internet düşünüyoruz. Gerçi biraz araştırdım Çekmeköy için henüz o sistem hazır değil, kablo döşemesi devam ediyor. Ttnetin etekleri tutuşmuş zaten Superonline ve bunun gibi firmalar artık Türkiye'de FiberOptik kablo döşemesine başladı (pilot bölge İstanbul). Ttnetin hiçbirşeyine kısmıyorum da şu müşteri hizmetlerinde mallar (sözüm meclisten dışarı) yüzünden uyuz oluyorum. Arıza çıktı geçen ilginçtir msn açıyoruz browser açılmıyor. adama diyorum ki kardeşim bak, browser açılmıyor internetimde sorun olabilir mi yok beyfendi olamaz Daha profesyonel bir bilgisayarcıya gösterin dedi bana (9 senedir bilgisayar işi yapıyoruz ama neyse ) dedim ben sana msn açamadığımı söyleseydim sen nerden bilecektin (3.5 saniye sessizlik) sonra beyfendi modeme kadar internet geliyor, ya mübarek modeme kadar geliyor da 2 notebook 1 pc hepsinde ayrı program kombinasyonları hiçbirinde mi açmaz (yine 3.5 saniye sessizlik ) Yapacak birşeyim yok dedi. Tabi ben açtım ağzımı küfürsüz adamı yerden yere vurdum, sonra zar zor arıza kaydı aldırdım adama (23 dk lık telefon görüşmesi ile Allah'tan ave) (0212 444 0375) neyse aldı arıza kaydını sonuç ne biliyor musnuz port arttırımı yapıp sorunu çözdüler

Neyse konu dışı olmasın söylediklerim ama bıktık artık tekelden da....