Hangi çin malı telefonun kamerası 5 megapikselmiş

Çin malı telefonlarının sar değeri bilinmemekte sağlığınızı düşünmüyorsanız kullanabilirsiniz
Elbette haklısın arkadaşım fakat telefonların ilk çıktığı güne bir dönelim istersen.
Bosh un çıkarttığı takoz diye tabir ettiğimiz ve sim kartını normal büyük kartından kırmadan taktığımız telefonlarla başlayalım. Sar değeri falan çok yüksek derecedeydi. Sonra ericsonlar (sony olmadan önce) geldi, ardından Star gazetesiyle Telsimli Motorolalar geldi (ilk telefonum

). Bu telefonlarda sar mar kimsenin umrunda değildi. Şimdi sar değeri gerçekten çok ciddi bir olay, Samsung sgh serisinden bir kapaklı telefon kullanıyordum ve şu anda başımın ağrısının tek sebebi o, aslında beynimde sorun yok da sol kulağımda sorun oluşturdu ve tedavi sürecindeyim. Şimdi telefon çeşidinin az olduğu ve rekabetin neredeyse 0 olduğu dönemlerde kimse bu olaydan bahsetmiyordu ama rekabet başlayınca nedense sar değerini düşünür olduk / oldular.
Sözüm sana değil lütfen yanlış anlama, fakat sar olayını bir kulaklıkla çözebiliriz. Telefonu açıp bir iki saniye sonra kulağımıza götürerek ve sinyalin sürekli değişkenlik gösterdiği yerlerde konuşmayarak da bu olayı çözebiliriz. Ama inan bana kimsenin sar değerini düşündüğü yok.
Ben uzun bir süre Asus pda kullandım, hatta chip forumda pdalarla ilgili bir konum bile var (baya uzun) şu anda ne kullanıyorsun sorusuna komik bir cevap vereyim Nokia 2300

çünkü aşırı derecede telefonla konuşmak zorundayım ve teknolojiyi hiç takip etmiyorum.
Tekrarlayayım, Çin malı telefonları meth etmiyorum, alın da demiyorum ama bu adamlar bu işi yapıyor ve ucuza mal ediyorlar da Noki ve iphone gibi devler neden cebimizi boşaltma peşindeler