Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada yazılan Çin malı iphone ile yapılan şeylerin hemen hemen hepsini orjinal'i ilede yapabiliyorsunuz. Gerekli programları yükledikten sonra herşeyi yapabilirsiniz. Kendim kullanıyorum ve çin malında yapılan sadece bir iki şeyi yapamıyorum yukarıda yazan.

ÇİN Malı iphone'larda başka iphone kullanıcısı ile ücretsiz konuşuluyormu?? Ben destekleyen telefonlar ile konuşuyorum. Her gün belirli bir saat,
o kadar özellik ekliyorlar ve birisi 1000 küsür tele birisi 300 küsür tl. yani arada dağlar var

Yanlış anlaşılmasın Çin çakmalarını destekliyor değilim ama yeter artık diyoruz da. Herkes bilir vga kameralardan mp yüksek çözünürlüklü kameralara geçiş dönemini sonra merceklerine ufak bir ayarla yapıldıkları ortaya çıkmıştı. Çin bunu yapabiliyor ve bu paraya mal edebiliyor da iphone neden yapmıyor bu işi. Sonuçta iphone da parçaları çine yaptırıyordur kesin. Örnek vereyim; Bir ASUS sever olarak bu örneği veriyorum. Asus notebook üretiminde seri üretimleri Çin'de yaptırıyor, özel üretimleri ise Taiwan daki kendi fabrikasında. Üzerinde Asus damgası var diye nerde ürettirirse ürettirsin aynı paraya satıyor. Arçelik de sinbo da Çin'de ürettiriyor. Yani burda Çin çakması veya değil, bugüne kadar sömürülen ve teknolojiye doymayan insanlar çin min ne olursa olsun teknoloji olsun ucuz olsun ama çamurdan olsun farketmez mantığıyla gidiyor.