KoRuYuCu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam yalan söylüyorum, siz haklısınız hocam.

Forumun %80'i wordpress seçer, bende o yüzdeliğin içerisindeyim ; fikrimde bu yönde.

Eskinden bir blog açın, bir yazı ekleyin ; nasıl index alıyordu ? Anında olmadı 5 dakika en geç.

Şimdi millet konu açıyor, yırtınıyor sitem indexlemedi, blogspot sitem indexlemedi veya indexler durdu diye.

Ayrıca demişsiniz indexler silinmez, öyle bir silinir ki aklınız şaşar hocam , demekki size rast gelmemiş ; ben çok gördüm 3k index'ten 150 indexe düşen..

Kimse inkar etmesin, blogger eski blogger değil..

Wordpress SEO + TEMA kalitesi > Blogger'den.

Fikrimdir, lütfen yalan söylüyor ; bilmiyor gibi kelimeler incitiyor ; 5 senelik blogger kullanıcısıyım..

Saygılar.
Ben inkar ediyorum blogger hala eski blogger. Sadece çalıntı konuların olduğu bloglarda oluyor o dedikleriniz. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum bloggerı bir kere olsun öyle şeyler denk gelmedi.

Ayrıca ben wordpresside çok kullandım. Wordpressi bilmeyen birisi değilim. Herhalde herkesin ilk seçtiği blog sistemi wordpress. Buna itirazım yokki benim. + larıda çok fazla. Ama bloggerında bazı yönlerde +ları var.

Son olarak google niye kendi sisteminden elini ayağını çeksinki bu bana hiç inandırıcı gelmiyor. Ayrıca size yalan söylüyorsunuz mu dedim ben iyi okurmusunuz lütfen. Size onu söyleyen yalan söylemiş dedim.

Bloggerla doğru işler yapanlar wordpressde kazandığı gibi kazanır. Bunu herkes emin olabilir.

Saygılar.