Arkadaşlar şuan sitemde sorun yaşamaktayım ve artık sitemi taşıma zamanı geldiğini düşünüyorum.hostcum uğraştı fakat olmadı. siteye giriş sorunu yaşandığı için sitemi taşımak istiyorum.aradığım özellikler=

Hosting şirketi en az 3-5 yıl geçmişi olanlar

Referans sağlam olanlar

En az 5-10 gb arası alan ve 300-500 gb arası trafik resel veya paket verebilecek(diğer özellikler limitsiz)

Destek olarak sağlam ve kaliteli olanlar tercihimdir( msn+ tel + cep + mail vs..)

TAŞINACAK OLAN SİTE en az 7 tane

Sitemin geleceği olduğu için büyük planlarım var problem yaşarsam en az 2 hafta para garantisi istiyorum yani o firmayla çalışmam. hata yaşamaktan bıktım artık. Veya 1 ay sonra ödeme yapıp deneme yapsam iyi olur.

Bütçe olarak yıllık 40 - 60 tl ayırdım. Şirkete göre ve paketlere göre değişir.

Hosting şirketinin ismine önem veriyorum. Bazıları örneğin elmaarmut gibi alakasız oluyor.

Satış belgeniz vs göstermeniz zorunludur.Ayrıca siteniz açık olacak yapımda vs ise boşuna teklif sunmayınız!!

ARKADAŞLAR CİDDİ OLANLARLA ÇALIŞACAĞIM. 1 YILLIK ALIP BIRAKMAYACAĞIM. BİR KAÇ YIL DÜZENLE ÇALIŞABİLECEĞİM ŞİRKET ARIYORUM.FİYATLARI UÇUK OLANLAR TERCİHİM DEĞİLDİR.SİTEMLE İLGİLİ CİDDİ PROJELERİM VAR!!ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETTEN MEMNUN KALIRSAM BİR KAÇ SİTE DAHA TAŞICAM. TEKLİFLERİNİZİ İSTER BURAYA İSTER PM İLE ATINIZ. MSN ADRESİM VE CEP TELEFONUM PM İLE YOLLANACAK!!

edit: Msn ekleyin goruselim demeyin eklemem , yada pm atmayin cevap vermem. butun tekliflerinizi konu altinda belirtiniz begendigim paketlere geri donus yapacagim.

tasinacak ilk site http://www.harikayorumlar.com/ ve tasimayi hosting saglayan kisi yapacaktir , eger bu sitede bir hata alirsam diger sitelerimi asla tasimam.