Ne kadar çok HotFile'dan kazanma yöntemleri vaad eden topicler var
şaştım kaldım
birbiri ile alakasız ekran görüntüleri.. bugün aldığını yazdığın ödeme üzerinde duran 2009 yıl tarihi.. yoksam ben mi yanlış tarihdeyim???
HotFile ı excelci nick li birinden forumlarda gördüm... (Mayıs 2009)
öyle ki benzer topiği yazmadığı forum kalmamıştı .. ama 1 soru sordum... cevap veremedi.. bende onun ref i ile üye olmadan kendi hesabımı açıp yola koyuldum. İlerlemem biraz zaman aldı ama kendi başıma baya bişiler başardım sanıyorum
sorum da.. "HotFile'a paypal hesap bilgisi olarak ne yazacağım" idi
konu anlatımın onu hatırlattı.........
... ayrıca ref in olan kişinin kullanıcı adı ve şifresini almak??? pek de mantıklı veya gerekli birşey gibi görmüyorum
HotFile da rank ı üst seviyeye çıkartmak için ref inin şifresine ihtiyaç duymakkk...
İster HotFile ister diğer hostlar olsun, Rank ın üst seviyede olması için ortak metodları var.
Yeni çıkan 3-5 adet host da ise, paylaştığınız link üzerinden pre satışları hedeflenerek bir kazanç metodu vardır. O tür hostlar özellikle 300MB dan büyük dosya paylaşımlarına 20 Euro gibi ödeme vaad etmekte ama free kullanıcılar için bu boyutta dosya indirimi pek mümkün olmamaktadır. Yani pre hesap alması gerekiyor. Siz de inen dosya download'ından yine kazanıyorsunuz.
HotFile'ın şuan benim için en büyük dez avantajları :
1. Pre hesaplardan yapılan downloadlardan kazanamıyorsun
2. Download edilen ülke sayısındaki azlık
Şuan HitStat dan ziyaretçilerimi kontrol ettiğimde.. Toplamda 100 farklı ülkeden gelen olmuş. %31,45 i Amerika; %6,8 Japonya ; % 5,4 Almanya....
Şimdi HotFile da yanlış saymadı isem 49 ülke için ödeme yapıyor. Diğer 51 ülkeden indirmeler için ödeme alamadım demektir.
RapidShare kullanmış ve azda olsa ödeme almış birisiyim. Şu sıra herhangi bir ödeme veya puanları kullanabileceğim bir yöntem yoktur.
Ayrıca Rapid ençok ve kolayca linkleri kopyalanan bir host durumundadır..
Deposit Kullanmış, avantaj ve dez avantajlarını biliyorum. Aslında uygun dosya ve paylaşım noktalarında ister haftalık isterse Aylık düşünün HotFile ı 4 e katlıcak seviyede bir kazanç şekli bulunmakta.. Ama dezavantajı ödeme yapmadığı noktalar HotFile a göre çoook fazla
FileFactory i kullanıyordum. Özellikle Amerika indirmelerini seven ve Amerikalı kullanıcıların bir dönem çok tercih ettikleri bir host noktası idi. Şuan sadece "olsun".. diye duruyor hesabım
Easy-Share.. enson DNS siz girilmiyor idi. Bir dönem Support kısmı ile çok yakın iletişimde idim. Sonra birden bire yönetim ve yöntem şekilleri değişti. 2 ay dan fazla download larmı hesaplamadılar. Çok fazla da yok idi.
6-7 ay premium üyeliğimi kendileri veriyorlardı. Yöntem değişince benden pre hesap bakiyesini ödememi istediler. Bende ödemedim (2 ay). 2-3 Hafta kadar önce yeniden sistem değiştirmişler. Puanlama - ödeme, bakiye ve rank metodlarını değiştirmişler ve pre hesabımı aktifleştirip görsel bir hesaplama yapıp ufak bir (18$) ödeme gönderdiler.
Şimdi
Ödeme kanıtı BUDUR ve bu şekilde konur...
1. resim email hesabıma gelen ödeme alındı bilgi mesajı
2. resim ise gelen ödemenin detay bilgisi
Yüksek kazanç vaad eden arkadaşlardan;
ŞİFREMİ TALEB ETMEDEN; Bundan daha fazla kazandırabilecekler ise ref leri olayım.
Bol Kazançlar