kalpSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vala Kardeş Sevmek Sevilmek Çok Güzel Bir Duygu Ama Sadece Gerçekten İleriyi Düşünerek Hareket Etmek İStersen Önce Utanma Duygunu Yenmelisi Ne Biliyim Utanıyosan Yanında Bir Arkadaşın Dursun Alışdıgın Zaman Herşey Düzelir Böyle Devam Edersen Evde Kalırsın Reis
Haklısın sende. Evde kalmam Anam ayarlar bişeyler o konuda sıkıntı yok. Ama görücü usulü ben yakın bakmam

RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl yapçam nasıl etçem dersen hiç yapamazsın.

Yavaş yavaş değil.Bi an gaza gel git tak tak konuş.Bu kadar basitmiydi ya diceksin içinden.
Benim tanıdık var onunla arkadaş yani. Bir konuşsun gidip çıtlatsın kulağına Belki birşeyler olur, ama ona bağlı ben birşey diyemem. Ha kabul etmediyse ne bileyim ettirmeye de çalışmayız herkes kafasına göre

Serdar007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam acele etmessen cidden kaçıyor tren, bende senin gibi içine kapanık biriyim lisede falan hoşlandığım kızlar olurdu söyleyemezdim ertesi gün bi bakardım başaksını takmış koluna, ne yap ne et seviyorsan bi şekilde belli et
Şiir gibi oldu bee
Allah razı olsun güzel yazmışsın Tren kaçmadan öküz gibi bakmayalım aynen Dediğim gibi kulağına fısıldasın arkadaş bişiler

Space adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer durumun buysa, ilk zamanlar kızla vakit geçirmeye bak ve ayrıca en önemlisi
"kendin gibi ol,rahat ol"
Kızlar rahat olan kendine güvenen erkeklerden haz duyar... Doğal ve saflık olayı
Eğer sen, özündeki sen gibi davranır ve konuşursan, duyduğun bu duyguları 2-3 gün içerisinde kız duymaya başlar...
Dediğim gibi kızla biraz zaman geçir, arkadaş ilişkisi içerisinde ol. Sonra zaten eğer gerçekten seviyorsan, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir
Ben her zaman rahat biriyim ama dediğim gibi kızlar karşısında güvenemiyorum kendime..

@hayaletimsi, evet Berk platonikler de oldu bende bir ara. Geçti gitti işte bir anlık gelip gidiyor.

@netsatis, Ben duygularımı en açık biçimde açacağım ona. Kafasına göre ya beni seçer yada yoluna devam eder. Ama beni seçerse çok şey kazanır