Eski kv benim için diziden de öteydi bir tutkuydu. Bu yıl iyice bozuldu, hadi geçen sezon gene biraz idare etti ama bu yıl sıktı artık.
Sadece eski bölümlerin hatrına izliyorum.
Aynen katılıyorum geçen yıl falan neyse gene idare ediyordu ama bu sene iyice içine ettiler hele mantıksız saçma sahneler iyice canımızı sıkıyor biz rambo gibi abartılı kahraman istesek onu izlerdik, ayrıca diziye karakter sokulmuyor adam gibi mesela abdülhey erhan sonradan geldiler ama çok sevildiler bunun gibi uzun süreli karakterler alınsa zamanı gelince abdülheyide erhanı da öldürürsün diğer karakterler sağlam olup sevileceği için 1-2 haftaya unutulur bu sayede çakırı bile öldürdüler ki o zamana kadar en önemli karakterdi millet ne intikam alacak diye unutuyor dizinin heyecanıyla bunlar aşk filmi çekmiyor ki sevilen karakter ölmesin mafya dizisi çekiliyor elbette ölenler olacak ama hep polatın düşmanları olursa bir anlamı kalmaz polat güçlü olabilir silah kullanmayan 3-4 kişiyi dövebilir bu sahnelere sözüm yok ama adam pompalıyla ateş ediyor üzerine yürüyüp silahı alıyor kurşunları üzerine çekiyor kimse vuramıyor keleş mermisinden çöp konteynırıyla korunuyor bunlara sokaktaki çocuk inanmaz hele ki birde karşı tarafı o kadar övüyorsun amerikada eğitim almış dövüş sporları biliyor diye çat polat 2 dakikaya hallediyor polatı güçlü mü yapmak istiyorsun alsın yanına 15-20 adam girsin her yere ebruyu kurtarırken ki gibi operasyon yapılsın o zaman inandırıcı olur zevkli olur.