MuGi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
way be adami resmen bombalamislar (: herkes kendi ticaretine baksin ayiptir ya
desteğin için teşekkürler

Direknet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bombacı falan değilim ama sormak istedim gerçek bir firma zırt pırt host dagıtmaz diye düşünüyorum benimde VERGİ kaçırdığımı ödemediğimi düşünen varsa buyursun şikayet etsin doğal hakları
öncelikle sunu belirtmek iserim ben zırt pırt bedava host dağıtımı falan yapmıyorum sizi vergi kacırdığınızı falanda yazmadım sadece bugunden sonra 18 yasından altına yaptığınız satışların faturasını nasıl kestiniz merak ettiğim için yazdım
ben burda arastırın hiç bir firma hakkında kotu bir yazı eleştiren bir yazı yazmadım firma olarak rakibim olan radyo hosting satısı yapan arkadaslara bile kampanyalarının cok iyi olduğunu belirten yazılar yazdım vede destek verdim tebrik ettim bu bukadar zor birsey değil
artık bu forumda bir kampanya yapmaya herhangi bir konu acmaya korkar oldum onene gelen karsındaki insanın acıklarını aramak için elinden gelen eleştiriyi yapmak için herseyi yapıyor ben bunu inanın çözemiyorum tek bir sebep bulamıyorum
gecenlerde eski msn adresimiz olan sadecesanal28@hotmail.com adresimizi hacklediler bu msn adresini alan arkadasla irtibata gectim bana ne dedi biliyormusunuz abi sizi bu host piyasasında istemiyorlar cok ucuz satışlar yapıyorsunuz konusmalar hala msn kayıtlı olması lazım eger isterlerse onlarıda yayınlarım benim için sorun değil
yarın sizde bir kampanya yapın biz sizi destekleyelim bakın radyo hostin irc bölümüne kaçtane radyo satan karsı rakip firmalara hayırlı satışlar dilemişim göründe şaşırın artık bazı şeyleri değiştirin insanlar yaptığı kampanyadan değil eger size vericem deyipte veremediği hizmet için eleştirin artık bu konuda cok uzadı
zaten kampanya 31 mayısta bitiyor belirli bir stoktu bugune kadar 22 civarında sattık kimisi türkiyeden kimisi yurt dısından
ama sunu öğrendim artık kampanya yapmıycaksın emiceksin insanların kanını